PC'den Mobile veri aktarımı nasıl yapılır?

Sensei Hesami

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımda bir dosyayı bir yazıyı telefonuma aktarmak istiyorum veya tam tersi wp ve tg gibi uygulamalar dışında oturum açmadan nasıl yapılır? Program veya yöntem?

Laptop kullanıyorsan Bluetooth kullanabilirsin hocam ya da USB bağlantısı yapabilirsin onun dışında istediğin içeriği ilk önce Google Drive hesabına yükleyip daha sonra telefonundan indirebilirsin.

Kablolu daha kolay telefonun şarj kablosunu PC'ye tak diğer ucu telefon sonra dosyalara oradan aktar bitti.

Kablolu bağlantı yap dosya aktarımına izin ver PC'deki dosyayı kopyala sonrasında telefonunda bulabileceğin bir klasöre aktar.

Daha kolay bir yol arıyorum hocam şimdi PC ortak kullanılıyor evde o yüzden wp ve tgden çıkış yapmam gerekiyor bunun yerine başka bir uygulama arıyorum bildirim gelmediği için kimsenin fark etmeyeceği bir uygulama not defteri gibi düşünün ama telefonda yazdığım PC de yazılmalı.

Şöyle yapın Microsoft hesabınızı PC'ye girin Word'den yazacağınızı yazıp oraya kaydedin telefona Word yükleyip aynı hesaba bağlanın dosya telefonda da olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…