PC'den PlayStation'a geçiş

60'ın üstünü göremeyince ne yapıyoruz?

Kanka eğer gerçekten esporcu değilsen hikayeli bir oyunda 60 FPS ile 120 FPS arasındaki fark en fazla ne kadar olabilir eğer FPS bu kadar önemliyse PC alın konsol ucuz fiyata(TR hariç) iyi performans veren bir alet.

Hocam merhaba. DualSense alışmanız eğer ki önceden gamepad tutmuşsanız oldukça basit olacaktır. Hissiyat olarak ilk elime aldığımda çok hoşuma gitmişti. 4K mevzusu PS5 için çıkmış veya sonradan PS5 sürümü çıkmış oyunlarda oldukça iyidir. Klavye mouse bağlayarak daha öncesinde Fortnite oynamıştım rekabetçi oyunların çoğunda desteği var. Tabii ki haksız rekabet olmasın diye PC lobisine atıyor. Genel olarak hardcore rekabetçi oynamıyorsanız PlayStation size gayet hitap eden bir alet. Aynı zamanda exc oyunların çoğunu PS Plus extra aboneliği ile aylık para ödeyip oynayabilirsiniz. Bu da cebinizi yakmaz ve oldukça fazla oyun mevcut.

Ben burada fanboyluk yapmıyorum bende her türlü konsol var ve açık diyorum bu konsol nesli berbattı ve Xbox PS'den daha iyi bence ucuza oyun oynatıyor ve gayet de iyi oynatıyor.

Kanka eğer gerçekten esporcu değilsen hikayeli bir oyunda 60 FPS ile 120 FPS arasındaki fark en fazla ne kadar olabilir eğer FPS bu kadar önemliyse PC alın konsol ucuz fiyata(TR hariç) iyi performans veren bir alet.
tr için ucuz bence 50bin tl bi pc ile aynı perfomans

Ben burada fanboyluk yapmıyorum bende her türlü konsol var ve açık diyorum bu konsol nesli berbattı ve Xbox PS'den daha iyi bence ucuza oyun oynatıyor ve gayet de iyi oynatıyor.

Xbox X alınır mı bu arada.

Bütçe diyorsunuz da PlayStation 5 fiyatına PC’yi çok iyi bir şekilde yükseltebilirsiniz.
Hatta bahsetmiş olduğunuz 2K oyun deneyimini de yaşayabilirsiniz.

PlayStation da olup da PC’de olmayan önemli AAA oyunlardan herhalde Bloodborne ile The Last of Us 2 kaldı kalan oyunların da PC portlarının duyurulması yakın.

Açıkçası bende şunu düşünüyordum, şu anda PS5 20 bin, TL Plus üyeliği ile beraber 23 civarına geliyor ve ben 23 bin TL'ye bir bilgisayar almaya kalksam ortalama 4060 ekran kartlı bir bilgisayar geliyor olması lazım bu bilgisayarında ben şahsen 2K da bile zorlanacağını düşünüyorum siz ne dersiniz?

TR için ucuz bence 50bin TL bir PC ile aynı performans.

Xbox X alınır mı bu arada.

Bence gayet alınır daha dün Dying Light 2'yi 120 FPS oynadım bazı oyunlar performans modunda destekliyor ve geriye dönük uyumlulukta var PC de açamadığım Fallout New Vegas'ı oynayabiliyorum sorunsuz.

Güncelde kullanmış olduğum sistem yaklaşık 8 yıllık hocam 23 bin TL'ye nasıl bir yükseltme tavsiye edersiniz?

Hocam bence siz iyi bir PC toplayın hem PC her zaman lazım hem de PS oyunları bittiğinde konsol boş yatabilir.

Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…