PC'den PS5 Pro'ya geçilir mi?

umpaX

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, elimde 5070 Ti ve 7800x3D'li 2 ay önce topladığım bir PC var. Genelde AAA oyunları oynuyorum. 27 inç OLED bir monitörüm var ancak hikayeli oyunları 55-65 inç bir TV'de oynamak istiyorum. Yakında bir TV alacağım sizce sistemi küçültüp PS5 Pro'ya geçip mi TV'de kullanayım yoksa mevcut bilgisayarı tutup TV'yle kullanmanın yolunu mu bulmalıyım arada kaldım. PC'yle kullandığım senaryoda TV'de input lag, görüntü kalitesi vs. sorun yaşar mıyım? PS5 Pro gibi pürüzsüz bir deneyim alabilir miyim? Ondan tam emin değilim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Aynı zamanda Xbox kolum var zaten PC'de de oyunları uzaktan kolla oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut PC'den devam hocam . PS5 Pro sadece GTA 6 yüzünden cazip geliyor, onun dışında şu an veya yakın tarihte oraya özel bir oyun mevcut değil. Bir DualSense veya Xbox kol al PC'ni duruma göre TV'ye bağlayarak kullan. Input Lag vs yaşamazsın. TV 4K ise görüntü bozulması yaşamadan akar gidersin.

Pro kadar rahat bir deneyim olmaz ama o PC de baya üst düzey Pro için vazgeçilmez. Para biriktirip Pro almak yapılabiliyorsa daha iyi olur yoksa o bilgisayardan Pro'ya geçilmez.

GTA 6 için konsol alma fikri aklıma ara ara geliyor ama konsolda oynanan birçok oyun PC'de de oynanabiliyor. Konsolun rahatlığı farklı ama ne olursa olsun bana göre iyi bir PC'yi satıp konsola geçmeye değmez.

PC'de kalın. PC'de hem oyun oynarsınız hem diğer işlerinizi de yapabilirsiniz.

AAA oyun için PC mantıksız bence. Rekabetçi oynamayan adamın sandalye başında nispeten çok daha küçük bir ekranda oyun oynaması saçma geliyor. Bende de 4080'li kasa vardı, 1 sene önce sattım. Koltuğumda yayılıp rahat rahat oyunumu oynuyorum PS5 Pro ile. Sat PC'yi o paraya güzel bir 55/65 inç OLED TV al. Yanına koy Pro'yu keyfine bak.

PC PS’nin 10-20 katı bilgisayarda yapabileceklerinin sınırı yok PS hevesini attıktan sonra süs olarak kalacak.

Bu sistemi bırakıp PS 5 Pro'ya geçmek mantıklı bir hareket değil bence. Ferrari'den inip Toros'a binmek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…