PC'den PS5 Pro'ya geçilir mi?

Bir oyunu en az 500 TL’ye almak istiyorsanız ve çoğu oyunu 60 FPS’de oynamak istiyorsanız, alabilirsiniz. Daha düşük fiyatlı oyunlar ise Super Mario ile bile yarışamaz.

Evet, sonra bir oyuna minimum 500 TL verip keyfine bak

Gören de bilgisayardaki oyunlar 100 150 TL sanar. Indie oyunlar bile indirimde 250 300 TL. Ezbere konuşmanın lüzumu yok PS'te fiyat skalası dengesiz yeni çıkanlar gereksiz pahalı bazı şeyler ise bilgisayardan ucuz.

Gören de bilgisayardaki oyunlar 100 150 TL sanır. Indie oyunlar bile indirimde 250 300 TL. Ezbere konuşmanın lüzumu yok PS'te fiyat skalası dengesiz yeni çıkanlar gereksiz pahalı bazı şeyler ise bilgisayardan ucuz.
En azından bazı alma taktikleri var, konsol gibi satın alma dayatılması yapılmıyor

Fiyatlar tüm platformlarda pahalı. PS Plus alıp onlarca AAA ve AA kalite oyun da oynanabiliyor. Yıllar boyunca yüksek grafik ve FPS takıntısıyla çok pahalı sistemler topladım. Emin ol, PS5 Pro ile oyun oynarken ne o grafikleri aradım ne de 60 FPS üstünü.

Bu ayrım biraz da yaş ve genel hayat koşullarıyla da ilgili. Ergenlik öncesi ya da ergenlik yaşlarında olsaydım ben de kesinlikle PC tercih ederdim. Sonuçta iş yok, güç yok, sorumluluk yok. Dolayısıyla hayatta seni yoran bir şey de yok. Sandalye başında dikilip oyun oynamanın külfet gelmediği, en büyük derdinin 60 değil de 200 FPS almak olduğu zamanlar. Belli bir yaşa gelmiş, yorgun argın eve dönüp 1-2 saat oyun oynamak isteyen adamın bence PC ile işi olmamalı. Rekabetçi oyunlar oynamıyorsa tabii ki.

Ben her türlü PC diyorum, PS emekli işidir.

Onun yerine iyisinden bir monitör alıp laptop setupı kurabilirsin daha iyi olur.

Arkadaşlar, herkese çok teşekkür ederim. Az önce PC'yi 4K bir TV'ye bağladım ve The Last of Us Part I'i açtım. Görüntü kalitesi gerçekten mükemmeldi, herhangi bir donma veya takılma da yaşamadım. Oda dizaynım sayesinde hem monitörü hem de TV'yi aynı anda PC'ye bağlayabiliyorum aralarında da çok büyük bir mesafe yok. Sizlerin de tavsiyeleriyle PC'yi elimde tutmaya karar verdim. Tekrar teşekkür ederim.

Hem PC hem PS 5 var, PC varken PS'ye iş düşmez. Yani ikisinden birini alacaksın ikisi aynı anda sarmıyor. PS 5 Slim ile Pro arasında dağlar kadar fark yok o fiyata değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…