PC'den Xbox One S'e geçmek mantıklı mı?

mehmetulker

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar az önceden beri bakıyorum konsollara yeni bilgisayar alasım vardı ama konsol daha mantıklı geldi bana. Şu an aklımda XBOX One S var almaya değer mi? Ya da herhangi bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçmalık ötesi olur. Zaten XBOX için çıkan oyunlar PC için de çıkıyor artık. Özel oyun yok o konsol için. Kontrolcü ile oynamak isterseniz ekstradan satın alabilirsiniz sonuçta.

Xbox'ta klavye ile oynayamassın ama PC'de Xbox kolu ile oynayabilirsiniz öyle düşün.

Bilgisayarım biraz kötü ama idare etmeye çalışıyorum. Sizce konsola geçmek mantıklı olur mu?

Bütçen 1700 TL'den düşükse konsol alabilirsin. Ama bütçen güzelse bilgisayar almak en mantıklısıdır.

Bütçen 1700 TL'den düşükse konsol alabilirsin. Ama bütçen güzelse bilgisayar almak en mantıklısıdır.

Aslında benim aklımda V2 almak vardı şimdi reklam yapmayayım bütçem 1800 TL civarı eğer zorlarsam PlayStation 4 Pro alabilirim.

Aslında benim aklımda V2 almak vardı şimdi reklam yapmayayım bütçem 1800 TL civarı eğer zorlarsam PlayStation 4 Pro alabilirim.
1800'e G4560 + GTX 1050/1050 TI'li giriş seviyesi sistem toplamak en mantıklısıdır. Zamanla sistemi takviye yapabilirsin ama seçim senin.

Ben de PS 4 almayı düşünüyordum ama 2000 TL'lik i3 6098P + GTX 1050 aldım gram pişman olmadım, olmam da.

Yorumun için teşekkür ederim. Bu yorum 2 kez daha düşünmeme sebep oldu 2009 dan beri bilgisayar var elimde aslında değiştirmemek en mantıklısı olabilir teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…