Pcdepo.com güvenilir midir ?

Asus X550JX cihazının siparişini verdim gelince durumu aktarırım. Halihazırda JK modelini kullanmaktayım bakalım ne farklar var. Hıyar çıkmaz umarım.

Kendilerinden 2 tane bilgisayar 1 tane de telefon almışlığım vardır. Gayet ilgililer, 3 alışverişimde de hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Biraz önce canlı destekteki görevli ile konuştum. Şikayetlerin aşırı yoğunluktan olduğunu belirtti. Ama şikayet sayısı bana biraz fazla geldi. Ama çoğu insanında sorununu çözmüşler. Daha çok insanın yorum yapması herkesin faydasına. Teşekkürler.

Kendilerinden 2 tane bilgisayar 1 tane de telefon almışlığım vardır. Gayet ilgililer, 3 alışverişimde de hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Merhaba abi saygılar ve sevgiler. 13 Ekim'de aldığım laptop daha gelmedi. Bunun hakkında bir sorun olur mu ? sence fikrin nedir ?

Normalde gelmiş olması gerekirdi. Kargo maximum 3 gün içinde elinizde olmalıydı. Ya kargo ile ilgili bir sıkıntı vardır ya da stokta olmamasından dolayı siparişiniz henüz kargoya verilmemiştir. Site üstünden panelinize girin oradaki takip numarasını kargo sitesi üstünden sorgulayın eğer kargo numarası girilmemiş ise yarın 9 dan sonra telefonla arayıp çağrı merkezinden sorabilirsiniz.

Canım abim adamlara hiç ulaşamıyorum. Kargo numarasıda yok kafayı yiyecem abicim.

Sitede numaraları yazıyor. Üst kısımda görebilirsin sabah 9 gibi mesaileri başlıyor o zaman arayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…