SinanPalan Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #1 Asus X550JK-XO012D almayı planlıyorum ama güvenilir olup olmadığını merak ediyorum. Alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?
Asus X550JK-XO012D almayı planlıyorum ama güvenilir olup olmadığını merak ediyorum. Alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?
SinanPalan Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #3 Silinen üye dedi: Kesinlikle güvenilir. Genişletmek için tıkla... Peki kargo size kaç günde geldi ?
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 11 Ekim 2014 #4 Kaç günde kargo vereceğine, verdiği kargo firmasına ve yollandığı şehre göre değiştir. Bir kaç etken daha var. Ama çok geç olmaz. Merak etmeyin.
Kaç günde kargo vereceğine, verdiği kargo firmasına ve yollandığı şehre göre değiştir. Bir kaç etken daha var. Ama çok geç olmaz. Merak etmeyin.
Ayberk Demirkılıç Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #5 Şahsi anlamda güveniyorum çevremde bazı kişiler alışveriş yapmıştı sorunsuz şekilde ürün teslim edilmişti. Kargo süresi şehirlere göre değişkenlik gösterir.
Şahsi anlamda güveniyorum çevremde bazı kişiler alışveriş yapmıştı sorunsuz şekilde ürün teslim edilmişti. Kargo süresi şehirlere göre değişkenlik gösterir.
SinanPalan Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2014 #6 Silinen üye dedi: Kaç günde kargo vereceğine, verdiği kargo firmasına ve yollandığı şehre göre değiştir. Bir kaç etken daha var. Ama çok geç olmaz. Merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Silinen üye dedi: Kaç günde kargo vereceğine, verdiği kargo firmasına ve yollandığı şehre göre değiştir. Bir kaç etken daha var. Ama çok geç olmaz. Merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2014 #7 Ben aynı modeli Sadecenotebook'tan aldım. Aras kargoyla 1 gün sonra geldi. Pcdepo UPS kargo kullanıyor bildiğim kadarıyla.
Ben aynı modeli Sadecenotebook'tan aldım. Aras kargoyla 1 gün sonra geldi. Pcdepo UPS kargo kullanıyor bildiğim kadarıyla.
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 12 Ekim 2014 #8 Güvenilir bir firmadır. Ben 1 hafta önce Asus X5500ln aldım. 2 gün sonra elime geldi.
Xeon Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Ekim 2014 #9 Gayet güvenilirdir. Kuzenim yaklaşık 1 ay önce oradan X550LN XO007D almıştı. Kastamonu'ya 4 günde geldi.
Gayet güvenilirdir. Kuzenim yaklaşık 1 ay önce oradan X550LN XO007D almıştı. Kastamonu'ya 4 günde geldi.