PCDEPO Güvenli?

Eminmisiniz abi nedense hala emin olamıyorum fiyatlar çok uygun çünkü

Eminmisiniz abi nedense hala emin olamıyorum fiyatlar çok uygun çünkü

Bi'kaç ay önce forumda aynı şeyi sormuştum. Uzun süre araştırdım, şikayet portalları, sözlükler... Ekşi Sözlük ve Şikayetvar'da kullanılmış ürünleri -daha önce arızalı olduğu için iade edilen ürünler- gönderdiklerini iddia eden şikayetleri gördükçe Pcdepo'dan soğumuştum. Şikayetlerin hepsinin yayınlanmadığını, bir süre sonra yayından kaldırıldığını da dikkate alırsak aklıma iyi şeyler gelmiyor.

Örnekler:
www.sikayetvar.com: Pcdepo.com Açılmış Başkasının İade Ettiği Arızlı Ürün! Başlıklı Şikayet
eksisozluk.com: pcdepo.com - #45630191 - ekşi sözlük
gibi...

Bilgisayarların çoğu freedos işletim sistemine sahip ve bundan dolayı oldukça ucuz. Örneğin aynı bilgisayar Pcdepo'da 1500 tl iken, VAtan Bilgisayar'da 2,000 tl oluyor. Kızacaksınız belki ama internetten alışveriş yapmak hakkında halen olumsuz düşünüyorum. Ne bileyim, bi'türlü güvenemiyorum...

Not: Ben de isterim ucuza almak ama işte...

Son düzenleme:
15 ekimde ürün aldım ürün gelmeyince iade ettim ama 2 kasım oldu daha param gelmedi bir daha tövbe almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…