Pcdepo'dan Asus x550JX-XX099D Sipariş Etmek

berkant yalçın

Hectopat
Daha fazla  
Ustteki modeli siparis ettim pcdepo'dan. Guven sikintisi olmaz di mi? Bir de Edirne'de oturuyorum. Kac gune gelir UPS kargodan? Tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açıkçası PCDepo'ya ben şahsen güvenemem. Adamlara leke atmak istemem asla ama sürekli fiyatlarla oynamaları kafa karıştırıyor. Ayrıca sikayetvar.com/pcdepocom bu adresten biraz şikayetleri okumanızı öneririm. Umarım size böyle şeyler olmaz.

Bilip bilmeden konuşma arkadaşım, Pc depo uzun bir zamandır Pc satışında en güvenilir ve en sağlam sorunsuz sitedir, artı yetkilileri de bir sorun olduğunda aradığınızda her türlü yardımcı olup kibar ve efendilerdir. Yeğenimde bende Pc mizi oradan aldık 24 saat bile olmadan sorunsuz şekilde teslim aldık. Sana şunu söylüyorum ki gönül rahatlığı ile alabilirsin peşin yada kredi kartı hiç fark etmez.

Bilip bilmeden konuşma arkadaşım, Pc depo uzun bir zamandır Pc satışında en güvenilir ve en sağlam sorunsuz sitedir, artı yetkilileri de bir sorun olduğunda aradığınızda her türlü yardımcı olup kibar ve efendilerdir. Yeğenimde bende Pc mizi oradan aldık 24 saat bile olmadan sorunsuz şekilde teslim aldık. Sana şunu söylüyorum ki gönül rahatlığı ile alabilirsin peşin yada kredi kartı hiç fark etmez.

Bilip bilmeden mi? İnsanlar boşuna mı konuşuyorlar, 1 aydır kargolanmayan aynı modelden bilgisayar alan insanlar var, 1 aydır para iadesi yapılmamış insanlar var. Belki herkese olacak değil ama bize de böyle bir şey olmayacağı ne malum? Ayrıca ilgileniliyor dediğiniz yetkililer şuan insanları oyalıyorlar. Arkadaşımın bilgisayarı için arıyoruz sürekli ya meşgul çıkıyor ya da her seferinde şu gün kargoya verilecek diye erteliyorlar. Siz yaşamadınız diye PCDepo güvenilir olmuyor o yüzden.

Asus x550jx modeline çok fazla talep olduğu için geç gönderdiklerini söylüyorlar. 10 güne kargoya veriliyormuş. Beklerim diyorsan alabilirsin.

Bende bu ayın 19'unda sipariş verdim,aldığım ürün de indirim de değildi,aldığım ürün Acer Aspire Nitro VN7-791G NX.MQREY.002 Notebook,ne zaman göndereceksiniz diye sorduğum da hep önümüzdeki salı deyip geçiştiriyorlar,2 tane daha arkadaşım alacaktı ama ben engelledim,3-4 gün daha süre veriyorum size diye e-mail çektim yoksa yurt dışından GTX 965M ekran kartlı notebook alacam.... Ben bunlara güvenmiyorum,sana da tavsiye etmiyorum,eğer imkanın varsa sende yurt dışından getirtir,adamların telefonu hep meşgul,e-mail çekmen de zaten tam bir komedi,akşamları "canlı chat"'te giriyorsun ama en az 1 saatte bir cevap alıyorsun ki ne yazdığını da anlamıyorsun....

@Dağhan Tanık Bilip de yazıyorum şuan da,sen hayırdır,PCDepo'nun çalışanı mısın? Benim gibi mağdur bir ton insan var,benim ürünü aldığım gün "2 günde kargo da" diye yazı vardı onu bile kaldırmışlar,ki aldığım ürünü hâlâ "stokta var" diye utanmadan yazıyorlar hâlâ,bırak bu işleri.

Bende bu ayın 19'unda sipariş verdim,aldığım ürün de indirim de değildi,aldığım ürün Acer Aspire Nitro VN7-791G NX.MQREY.002 Notebook,ne zaman göndereceksiniz diye sorduğum da hep önümüzdeki salı deyip geçiştiriyorlar,2 tane daha arkadaşım alacaktı ama ben engelledim,3-4 gün daha süre veriyorum size diye e-mail çektim yoksa yurt dışından GTX 965M ekran kartlı notebook alacam.... Ben bunlara güvenmiyorum,sana da tavsiye etmiyorum,eğer imkanın varsa sende yurt dışından getirtir,adamların telefonu hep meşgul,e-mail çekmen de zaten tam bir komedi,akşamları "canlı chat"'te giriyorsun ama en az 1 saatte bir cevap alıyorsun ki ne yazdığını da anlamıyorsun....

@Dağhan Tanık Bilip de yazıyorum şuan da,sen hayırdır,PCDepo'nun çalışanı mısın? Benim gibi mağdur bir ton insan var,benim ürünü aldığım gün "2 günde kargo da" diye yazı vardı onu bile kaldırmışlar,ki aldığım ürünü hâlâ "stokta var" diye utanmadan yazıyorlar hâlâ,bırak bu işleri.

Aynen öyle kardeşim bende anlatmaya çalıştım ama anlamak istemedi heralde arkadaş. Aynı sorun arkadaşımın başında 10 gündür kargoya verilecek diye bekliyor. Halbuki sipariş verdiğinde 5 iş günü içinde kargoda diyordu, şuan 10 gün geçti bakalım kaç günde verecekler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı