Pch Arc V2 sistem alınır mı?

Hocam sizce çıkma ihtimali var mı daha bu fiyatlara? Sabahtan beri bekliyordum vatanın beyaz sistemi kaçırdım.
Valla benim bilebileceğim bir durum değil ama bu sistemi alacağıma ikinci el RX 6600 alır kalan parçaları sıfır alıp AM4 sistem toplardım. İstersen yardımcı olurum.

Valla benim bilebileceğim bir durum değil ama bu sistemi alacağıma ikinci el RX 6600 alır kalan parçaları sıfır alıp AM4 sistem toplardım. İstersen yardımcı olurum.
Hocam 2. El baya düşündüm ama garantisi olsun, sıfır olsun daha iyi bence. İkinci ellerde sorun çıkabiliyor. Sıfır olursa kafam rahat olur

Al geç direkt bence sadece dediğim gibi anakartı değiştirsen yeter bence 127 TL gibi fark var

Hocam özelleştirme yerine basıyorum parça yerleri çıkmıyor, sanırsam değişemiyoruz

Vallahi benim bilebileceğim bir durum değil ama bu sistemi alacağıma ikinci el RX 6600 alır kalan parçaları sıfır alıp AM4 sistem toplardım. İstersen yardımcı olurum.

İkinci ele bulaşmak istemiyorum teşekkürler hocam. İtopya'dan çıkan i3-14100F RTX 4060 sistemide düşünüyorum aslında kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…