PCH Barit alnıır mı?

Emin Faruk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD
Arkadaşlar daha yeni paylaşıldı pch barit. Bende yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyordum 15kya kadar bütçem var bu sistemi de görünce acaba alınır mı diye düşündüm sizlere danışmak istedim. Fiyat avantajı var mıdır? Parçalar nasıl oyunlarda nasıl bir performans alırım? Sizce başka YouTuber'ların da sistem toplamasını beklemek mantıklı olur mu ya da sizce alınır mı? Yardımcı olursanız sevirim.
Video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar daha yeni paylaşıldı pch barit. Bende yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyordum 15kya kadar bütçem var bu sistemi de görünce acaba alınır mı diye düşündüm sizlere danışmak istedim. Fiyat avantajı var mıdır? Parçalar nasıl oyunlarda nasıl bir performans alırım? Sizce başka YouTuber'ların da sistem toplamasını beklemek mantıklı olur mu ya da sizce alınır mı? Yardımcı olursanız sevirim.
Video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu fiyata alınır hocam.

Öyle ahım şahım bir fırsat değil ama güzel sistem. Intel-NVIDIA sistem olsa bu fiyata anında stokları biterdi. PC hocası 2 hafta önce muadil parçalarla işlemcisi R5 5600 olanını yaptı fiyatı 14900 ve halen stokta Hero-PcHocası AMD RX 6700 Oyun Bilgisayarı - Pckolik çok avantajlı olsa 2-3 saat içinde stokları biterdi zaten. Intel-NVIDIA takıntınız yoksa yine de alınabilir ama bu sistemin muadilleri var piyasada. AMD R5 5600-SAPPHIRE RX 6700 10GB-PRIME B450M-K II-XPG 512GB-XPG 16GB RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda haftalardır stoktalar stokları kısıtlı olsa da pek tercih edilmediler. Yani demek istediğim 15k olan R5 5600 + RX 6700 sisteme R5 5500 takarak tekrar piyasaya sokmuşlar 13.5k - 15k arasındaki fiyat farkı işlemciden kaynaklı. Yeni parçaların piyasaya çıkacak olması eski parçaların ucuzlamasını da sağlayabilir diğer yandan doların her gün 3-5 kuruş artması parça fiyatlarının artmasını da sağlayabilir karar sizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı