A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 22 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar PCH F Class 1.2 I R5 2600X GTX1660 Super 6GB 16GB DDR4 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır veya bu bütçeye önerdiğiniz başka bir hazır sistem var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2020
Arkadaşlar PCH F Class 1.2 I R5 2600X GTX1660 Super 6GB 16GB DDR4 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com bu sistemi almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır veya bu bütçeye önerdiğiniz başka bir hazır sistem var mı?
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 22 Ağustos 2020 #2 Kasayı Cougar, SSD'yi Toshiba kioxa yapıp alabilirsin.
zaferrsln Femtopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 22 22 Ağustos 2020 #3 Salı günü stok kalmış olursa ekran kartını 1650S olarak değiştirip sipariş etmeyi düşünüyorum ben de. İncehesap sistemi hazır kablolu halde yolluyor değil mi?
Salı günü stok kalmış olursa ekran kartını 1650S olarak değiştirip sipariş etmeyi düşünüyorum ben de. İncehesap sistemi hazır kablolu halde yolluyor değil mi?
cuneytk Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 184 22 Ağustos 2020 #4 Seybın dedi: Kasayı Cougar, SSD'yi Toshiba kioxa yapıp alabilirsin. Genişletmek için tıkla... kasalar arasındaki fark nedir hocam yani hazır sistemde verilen kasa yeterli değil mi
Seybın dedi: Kasayı Cougar, SSD'yi Toshiba kioxa yapıp alabilirsin. Genişletmek için tıkla... kasalar arasındaki fark nedir hocam yani hazır sistemde verilen kasa yeterli değil mi
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 23 Ağustos 2020 #5 cuneytk dedi: Kasalar arasındaki fark nedir hocam yani hazır sistemde verilen kasa yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Gamepower PSU var içinde dandik bir PSU, James Donkey SSD ise çok fazla sorun çıkarma olasılığı olan bir SSD.
cuneytk dedi: Kasalar arasındaki fark nedir hocam yani hazır sistemde verilen kasa yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Gamepower PSU var içinde dandik bir PSU, James Donkey SSD ise çok fazla sorun çıkarma olasılığı olan bir SSD.
NebiBeyhan Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 331 Çözümler 1 23 Ağustos 2020 #6 Seybın dedi: Gamepower PSU var içinde dandik bir PSU, James Donkey SSD ise çok fazla sorun çıkarma olasılığı olan bir SSD. Genişletmek için tıkla... Ama hocam fiyat uçuyor.
Seybın dedi: Gamepower PSU var içinde dandik bir PSU, James Donkey SSD ise çok fazla sorun çıkarma olasılığı olan bir SSD. Genişletmek için tıkla... Ama hocam fiyat uçuyor.
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 23 Ağustos 2020 #7 NebiBeyhan dedi: Ama hocam fiyat uçuyor. Genişletmek için tıkla... 200 lira vermeyip 1 elektrik kesintisinde tüm sistemi çöp edebilirsin. SSD'ye 50 lira vermeyip tüm verilerini kaybedebilirsin.
NebiBeyhan dedi: Ama hocam fiyat uçuyor. Genişletmek için tıkla... 200 lira vermeyip 1 elektrik kesintisinde tüm sistemi çöp edebilirsin. SSD'ye 50 lira vermeyip tüm verilerini kaybedebilirsin.
NebiBeyhan Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 331 Çözümler 1 23 Ağustos 2020 #8 Seybın dedi: 200 lira vermeyip 1 elektrik kesintisinde tüm sistemi çöp edebilirsin. SSD'ye 50 lira vermeyip tüm verilerini kaybedebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onları yükseltip RAM'i düşürüp almayı düşünüyorum o zaman sizce mantıklımı oynayacağım oyunlar CS:GO Valorant GTA V FiveM.
Seybın dedi: 200 lira vermeyip 1 elektrik kesintisinde tüm sistemi çöp edebilirsin. SSD'ye 50 lira vermeyip tüm verilerini kaybedebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onları yükseltip RAM'i düşürüp almayı düşünüyorum o zaman sizce mantıklımı oynayacağım oyunlar CS:GO Valorant GTA V FiveM.
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 23 Ağustos 2020 #9 NebiBeyhan dedi: Onları yükseltip RAM'i düşürüp almayı düşünüyorum o zaman sizce mantıklımı oynayacağım oyunlar CS:GO Valorant GTA V FiveM. Genişletmek için tıkla... Mantıklıdır, ileride eklersin RAM'i.
NebiBeyhan dedi: Onları yükseltip RAM'i düşürüp almayı düşünüyorum o zaman sizce mantıklımı oynayacağım oyunlar CS:GO Valorant GTA V FiveM. Genişletmek için tıkla... Mantıklıdır, ileride eklersin RAM'i.
NebiBeyhan Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 331 Çözümler 1 23 Ağustos 2020 #10 Seybın dedi: Mantıklıdır, ileride eklersin RAM'i. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.