PCH F 1.2 class alınır mı?

Gamepower dış bileşenleri ile en F/P ürünlerden biri, PSU ise global adı olan gamemax adına sertifika alınmış bir bileşen bence sıkıntı çıkarmaz. Ayrıca kasa da hava akımı konusunda iddialı duruyor ve RGB kumandası ile geliyor.

Anlatamazsın ki bu marka sevdalılarına.

Marka sevdalısı değilim. PSU F/P alınıcak bir parça değil, tüm sistemini çöp edersin Gamemax'ı da ilk kez duyuyorum Çin'de meşhur galiba. Rampage, frşsby, Gamepower gibi PSU'la alınmaz markayla sorunum yok, diğer ürünlerini alabilirsin ama çok istiyorsan Gamepower PSU alıp deneyebilirsin.

Hocam çok güzel bir site buldum hem güvenilir hem daha uygun oraya bakmanızı öneririm site ismi GameGaraj.

R5 2600 veya 2600X'li hazır sistem öneriniz varsa link atar mısınız
GameGaraj sitesinin hazır sistemlerinde sunduğu parça markaları beni tatmin etmiyor bilmediğim markaları almaya zorluyor gibi geliyor sizce?

1598440797523.png

Anakart = BIOSTAR
Ekran kartı = Palit (bu iyi marka sanırım)
RAM = Crucial
SSD = netac

Son düzenleme:
1650S ekran kartı modeli çok kötü göründü gözüme sizce alınır mı?

Tek fanlı olmasına karşın internetteki yorumlarında ısınmadığını söylemişler, zaten kasanın önü mesh ve plastik bileşeni yok. Havalandırma iyi olacağından problem çıkmaz.
Hocam çok güzel bir site buldum hem güvenilir hem daha uygun oraya bakmanızı öneririm site ismi GameGaraj.

Daha güvenilir mi bilmem ama daha uygun değil kesinlikle, bu sistemle yarışacak tek sistem aquarius 5an ve onun özelleştirmeleri çok iç açmıyor. PSU ve kasa kalitesi olarak da aynı klasmandalar zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı