PCH F class 1.2 alınır mı?

Anıl Uğurlu

Hectopat
Pch F class 1.2 sistem bu haliyle alınır mı? Bir de İncehesap'tan hazır sistem alınır mı? Şimdiden teşekkür ederim.

James Donkey tavsiye etmem. Kasa ve PSU bilgisini göremedim. RAM olarak 16 GB iyi. Bence düşürmeyin.

Anakart yükseltmesi gereksiz olmuş B450M S2H öneririm, SSD'nin markası kötü, başka markalara yönelebilirsiniz.

James Donkey SSD alacaksan HDD aldığından haberin olsun. Kısaca önermiyorum.

Bu sistemin ekran kartını 1660 Super Ram miktarını 2 ve SSD'sini biostars120l olarak güncelleyin çok daha güzel ve uygun bir sistem olur.

F class 1.2'de kasa ve PSU kötü. James Donkey SSD kötü. RAM'ı 8'e düşürmüşsünüz, bu kötü olmuş. Yakın zamanda yükseltirim diyorsanız olabilir.

RAM'i 1-2 ay içinde yükseltmeyi düşünerek RAM'i düşürüp anakartı yükselmiştim. James Donkey SSD'yi ise M.2 olduğu için eklemiştim. Bu bilgisayarla ilgili en büyük çekincem PSU. Bu fiyat bandında bana önerebileceğiniz bir hazır sistem ya da toplama bilgisayar var mı?

x2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…