Merhaba arkadaşım PCH F Class 1.2 Gold I hazır sistemini İncehesap'tan almak istiyor sizlere sorum şudur içinde bulunan 2 üründen biraz çekiniyorum Adata SU630 SSD ve Gamepower Wraith 650W +80 bronz güç kaynağı ve SSD ileride herhangi bir sorun yaşatır mı ve işlemci bildiğiniz gibi tray olarak gelecek ve genel bir araştırma yaptığımda SSD için söylüyorum çok tavsiye etmeyen gördüm yok hızı düşmesi, kronik sorun vs. Bu sistem başlı başına ileriye dönük arkadaşıma herhangi bir sorun yaşatır mı yaşatırsa da hangi parçalar yaşatır ona göre bilgi almış olayım veya bu hazır kasadan daha iyisini bulabiliyorsanız benimle paylaşın en fazla limit 7.500TL hani 30 TL bile geçemiyoruz ona göre paylaşırsanız sevinirim.
Maalesef evet aslında özelleştir kısmında Corsair Carbide SPEC-05 kasasını kullansın diyorum ama onda da biraz araştırdım 2018 üretimlerinde mi ne sorun varmış e bende güncel üretim mi kullanıcak firma bilmiyorum SSD'ye gelirsek Toshiba'nın Kioxia 240GB SSD'sini kullansa olur mu hani en bilindik marka olarak o var zaten hazır kasada SSD'yi çıkarabilsem direk çıkartıcam WD 1TB HDD'sini kullandırıcam SSD'de sonradan 120GB'lık bir marka taktırtmak istiyorum Windows için de olmuyor işte çıkartamıyorum site izin vermiyor RAM'ler hakkında ne diyorsunuz?