PCH F Class sistem alınır mı?

Nonomsa

Centipat
Yer
emeriga
Hepinize merhaba nasılsınız? İyisinizdir inşallah. Pchocası F class 1.1 sistemini araştırıyorum takıldgım en önemli konu ekran kartını değiştirmeli miyim?
PH-GTX1650S-O4G GTX 1650 Super için 120TL fazla ödeyeceğim ama daha düşük FPS alacağım oyun FPS'lerini inceledim R5 2600 ile.
Sorum şu neyi değiştirsem daha F/P olur daha iyi olur.
Bir sorum daha oalacak ekran kartı GB'si ne kadar düşükse neden o kadar FPS artıyor mantıken GB'si yüksek olan ekran kartı düşük olana göre daha fazla FPS alması gerekmiyor mu?
İyi günler.

Son düzenleme:

Vatan PC sahtekarına para vereceğime mahalle bilgisayarından kazık yerim daha iyi

Aldıktan sonra 8 GB ram daha eklersiniz Vatan PC de kine sevmiyorsunuz diye ucuza sattıklarını da inkar etmeyin .Ayrıca mahalle bilgisayarcısından değil incehesaptan kazık yiyeceksiniz.

Aldıktan sonra 8 GB RAM daha eklersiniz Vatan PC'de kine sevmiyorsunuz diye ucuza sattıklarını da inkar etmeyin. Ayrıca mahalle bilgisayarcısından değil İncehesap'tan kazık yiyeceksiniz.

Ucuza satıp satmaması önemli değil kaliteye önem veririm ben sahtekarlık yaptılar bana daha çok konuşursak ban yiyeceğim.

Siz bilirsiniz ama attığınız sistem çok kötü ayrıca 5000 serisi kartlar da o fiyatları hak etmiyor.

UNLOST ECO v2 - inventus bu sistemi şöyle yapsak:

AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 6/12 çekirdek işlemci MSI B450M-A PRO Max seçeneğigskıll 8 GB 3200MHz bellek MSI GTX 1660 Super Gaming X ekran kartı FSP CMT120A kasafsp Hyper K 500 500W 80+ eu Kingston A2000 500GB M.2 2200-2000MB/s SSD galiba güç K. Yetersiz gelcek 600yapmamız lazım (RAM'leri falan 6ay sonra falan kendim takarım 1tane diye düşünüyorum alırken 1'de HDD takacağım Seagate2TB)ekran kartını X'li olanında yaparsak tadından yenmez gibi

Böyle daha mantıklı gibi anakart 10₺ etkiliyor o yüzden MAX olanı alın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200423-200258.png
    350,2 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…