PCH F Class sistem alınır mı?

İndirimde aldıgınızdan bu fiyata artık bulmamız mümkün değil en az 5.5'den başlar diye tahmin ediyorum ne yapmalıyım şu an

Hayır böyle düşünme sürekli araştır ve güveniliir sitelerde bazı ürünlerde indirim olabiliyor. Vatan ile görüşme yapıyorum sürekli zaten üst yetkililerinden arkadaşım var. COVID-19 sebebi ile artık sık sık indirimler olacak ama kısa günler 1-2 günlük fırsatları kaçırmayın.

Hocam
Böyle daha mantıklı gibi anakart 10₺ etkiliyor o yüzden MAX olanı alın.
Hocam topladıgınız pcye baktım harbiden rx'ler daha iyi soğutma ve fps konusunda

Hocam 1650 daha pahalı ama FPS oranları neredeyse eşit 580 almak daha mantıklı geld bana
Böyle daha mantıklı gibi anakart 10₺ etkiliyor o yüzden Max olanı alın.

Hocam Pro Max anakarta RX580 Sapphire takılmıyor

Son düzenleme:
Buradan yazabilirsin bilgim dahilinde her soruya cevap verebilirim.

Onun yerine şöyle yapsak eco v2'nin eco Plus alsam
AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 6/12 çekirdek işlemciMSI B450M-A PRO Max seçeneği G.Skill 16 GB (2 adet 8 GB) 3200MHz bellekmsı GTX 1660 Super Gaming ekran kartıfsp CMT120A adreslenebilir 4 adet RGB fanlı kasafsp Hyper K 600 600W 80+ euKingston A400 240GB M.2 500-350MB/s SSDSeagate 1TB 7200RPM dahili ssabitdisk
Özellikleri böyle olsa ne dersiniz fikrinizi öğrenmek istiyorum F/P olur mu?

F/P olarak bilemem şuan fiyatlar çok değişken ama sistem güzel olmuş şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…