PCH lord sistem alınır mı?

HerrAres

Kilopat
Bu sistem bana çok cazip geldi. Sizce fiyatı nasıl? Ben Ryzen 5 3600,16 GB RAM, Toshiba SSD ve Carbide Delta 5 yapıp almayı düşünüyorum ışıklı kasalardan pek hoşlanmadığım için bunu seçtim soğutma konusunda bir problem yaşar mıyım? Ve sitede bir problem olabilir mi siz de kontrol eder misiniz? Ryzen 5 2600 var normalde sistem de 3600'e çıkarmak için 11 TL istiyor, çok uygun gibi geldi. Eğer sıkıntı yoksa yarın alacağım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• incehesap.PNG
    incehesap.PNG
    16,5 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işte kesin bir hata var, ama ben olsam hemen satın alırım. Çünkü sen bu fiyata bu sistemi sipariş veriyorsun. Adamlar biz hata yapmışız deseler bile sana bu sistemi göndermek zorundalar. Fiyat çok iyi. Dediğin gibi ben de incehesap'a girip kontrol ettim. R5 3600 için 11 lira çok ilginç.

peki bunu mu p1.5 i mi önerirsin bunun ekran kartı tek fanlı model p 1.5 inki çift fanlı ama p 1.5 te hem pek beğenilmeyen bir kasa ve r5 2600x var bunda ise aynı fiyata r5 3600 ve delta rgb var sence ısınma problemi yaşar mıyım

Ekran kartı burda tek fanlı, bu ekran kartı biraz daha fazla ısınacaktır. Ben olsam Galax 1660 ti tercih ederdim. Galax' ın iyi bir üretici olduğunu ve soğutmasının da iyi olduğunu duymuştum. Asıl soru şu senin bütçen 5000 liraya kadar esneyebiliyor mu? Çünkü P1.5 4.275 tl, Ram ekleyeceksin kasa değiştireceksin, fiyat 5.000e yaklaşacak. Ama işlemcin 2600x kalacak bu bir eksi.

Ben de aynen bu sebepten bilgisayarımı kendim topladım. Çünkü bir hazır sistemin birkaç parçasını beğenmiyorsun, diğer hazır sistemin de farklı birkaç parçasını beğenmiyorsun. Seçmek zorunda kalıyorsun, karar veremiyorsun.

O zaman kendine şu soruyu sor. Ben bu bilgisayarı PC ölene kadar kullanır mıyım, yoksa 1 - 1.5 sene sonra ekran kartını değiştirir miyim? Ekran kartını değiştiririm dersen PCH al, değiştirmem diyorsan P1.5 al.

ben çok üst düzey oyunlar oynamıyorum ve bütçem maalesef max 4300 olur tek fanlı model iyi soğutması olan bir kasa ile düşük sıcaklıklarda çalışmaz mı?

O zaman hiç düşünme, PCH al geç, çok üst düzey oyunlar oynamıyorsan zaten ısınmayacaktır. Isınırsa da ekran kartının fan hızı için, fan profili ayarlarsın, biraz fan hızlı döner ama kartın soğuk kalır. Zaten bizim abarttığımız kadar çok ısınıyor ve problem çıkarıyor olsa asus böyle bir model çıkarmaz.
Ama biraz daha beklersen R5 3600 için olan fiyat farkı 11TL den 550-600 TL'lere çıkacak. Bilgin olsun :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı