PCH Lord X alınır mı?

İyi bir ekran kartı şu an 5-6 kdan başlıyor. Merak ediyorum 7'ye nasıl toplayacaksınız.
Önerim laptop alman olacak çok ilginç bir dönem yaşanıyor. İlk defa laptoplar masaüstülerin yanında daha uygun fiyata geliyor ekran kartlarının mining yüzünden fahiş fiyatlara satılmasından sonra. Daha uygun fiyata geliyor diyorum çünkü extra monitör almanıza da gerek kalmıyor.

Kardeşim illa RTX almasına gerek yok o paraya da gayet güzel bir sistem toplanabilir.

Öyle diyorsun ama piyasayı araştırmıyorsun bana bunu açıklarsan tamam derim https://www.hepsiburada.com/hp-15-e...ayar-9et67ea-p-HBV00000QC12E?magaza=MTBİLİSİM

Kardeşim illa RTX almasına gerek yok o paraya da gayet güzel bir sistem toplanabilir.

Ben kendi fikrimi belirttim sadece. Mesela ben olsam mesela normal fiyatının 3-4 katına çıkmış kartlardan bir sistem toplamak yerine hele ki halihazırda monitörüm de yoksa yüksek Hz değerlerine sahip çok kaliteli laptoplar var onlara yönelirdim. Hem de mobilite sağlardı.

Bunu almasına gerek yok küçük bir araştırmayla kendisi isterse 7000-7500'e bulabilirim çok rahat.
Bu arada Hepsiburada sitesi indirim koymasına aldanmayın indirimli fiyatı bile N11 gibi sitelerden çok daha pahalı oluyor bu da aklınızda bulunsun

Sana acabağa anlatamıyor muyum kardeş adam direk laptop almanı öneririm demiş adamın yazısını bir okur musun dikkatlice.

Acabağa anlamamış olabilirim. Ama sen bu bilgisizlikle 7K verip 1050 Ti'li sistem alacaksın gibi duruyor, hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…