V VeeqX Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, ben yakın bir tarihte bu bilgisayarı almak istiyorum ancak işlemci ve anakart stokta yok. Ben bunu aldığımda işlemci ve anakart nasıl gelir bir fikriniz var mı? Daha önce İncehesap'tan alışveriş yapmadım, ilk defa olacak. PCH S Class 1.1 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ek olarak arkadaşlar herkes SSD ve PSU için kötü diyor. Fiyatını çok aşmadan hangilerini değiştirmeliyim? Son düzenleme: 12 Aralık 2020
Arkadaşlar, ben yakın bir tarihte bu bilgisayarı almak istiyorum ancak işlemci ve anakart stokta yok. Ben bunu aldığımda işlemci ve anakart nasıl gelir bir fikriniz var mı? Daha önce İncehesap'tan alışveriş yapmadım, ilk defa olacak. PCH S Class 1.1 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ek olarak arkadaşlar herkes SSD ve PSU için kötü diyor. Fiyatını çok aşmadan hangilerini değiştirmeliyim?