PCH V1.2 vs. Vatan i5-12400F/RTX 3060 Sistem

Yusuf Levent

Decapat
Katılım
9 Aralık 2020
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Daha bugün bu sistemin siparişini verdim fakat yeni bir sistem çıkmış.


Sizce ilkinin iadesini yapıp 3060'lı olan alınır mı?
 
RX 6700, 3060 Ti ayarında ama tercih sizin.
İşlemci i5 sanırım 5500 den daha iyi. SSD ve anakart yanlış bilmiyorsam vatandaki kasada daha iyi. Açık konuşmak gerekirse iade ile uğraşmak gözümü korkutuyo. F/P olarak aynı bile olsa değiştirmem sistemi sadece 3060 lı sistem çok daha iyi ona geç denirse geçmeyi düşünürüm.
 
İşlemci i5 sanırım 5500 den daha iyi. SSD ve anakart yanlış bilmiyorsam Vatan'daki kasada daha iyi. Açık konuşmak gerekirse iade ile uğraşmak gözümü korkutuyo. F/P olarak aynı bile olsa değiştirmem sistemi sadece 3060 lı sistem çok daha iyi ona geç denirse geçmeyi düşünürüm.
Çok daha iyi değil. Sadece kasa ve SSD artısı var. Anakartlar ikisi de giriş seviye yani Vatan'daki de VRM soğutucusuz bloksuz dümdüz anakart hiçbir farkı yok. İşlemci evet daha iyi fakat RTX 3060 olduktan sonra işlemcinin iyi olması bir şey anlam ifade etmiyor. Dediğim gibi kaliteli kasa + daha yüksek kapasite istiyorum diyorsanız iade edilebilir.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı