PCH v2.1 / R5 5600 ve RTX 3070'li sistem alınır mı?

Judlaww

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle bütçe belirteyim. 20K ile 23K arası.

Sistem için daha fazla beklemek istemiyorum. Para her geçen gün eriyor.
Sistem hakkında bilgi sahibi arkadaşlar birebir yardımcı olursa sevinirim.
En kısa zamanda almak istiyorum.

Aşağıda sistem belirteyim. Sizde eksik ve artısiyla yorumlayabilirsiniz veya kendiniz sistem paylaşabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

Örnek söyle bir sistem paylaşayım.

3070 kullanıcısı olarak almanızı önermem. Önermememin en büyük sebebi 8GB VRAM olması.

3070 kullanıcısı olarak almanızı önermem. Önermememin en büyük sebebi 8 GB VRAM olması.

Demem o ki bu bütçeye en iyi 3070'li sistem alırım amacım çok ağır grafik içeren oyun değil FPS CS Valorant ağırlıklı PUBG CoD ağırlıklı
Önerin için teşekkürler.

Demem o ki bu bütçeye en iyi 3070'li sistem alırım amacım çok ağır grafik içeren oyun değil FPS CS Valorant ağırlıklı PUBG CoD ağırlıklı
Önerin için teşekkürler.
Rica ederim. Öneri sistem istersen bu daha iyidir attığın sistemden.

AMD tarafı kabul dersen o fiyata güzel RX 6800 sistemler bulabilirsin.
İnanın artık çok beklemek istemiyorum gün geçtikçe eriyor bu paraya en doğru sistemi almak istiyorum neden AMD tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz

İnanın artık çok beklemek istemiyorum gün geçtikçe eriyor bu paraya en doğru sistemi almak istiyorum neden AMD tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz
Aynı fiyata hem kas gücü açısından daha güçlü kart alabiliyorsunuz hem de iki katı VRAM’i var. Her açıdan Amd tercih etmelisiniz.

RX 6800 3070'e göre çok daha güçlü ve 16GB VRAM sunuyor. 3070'te 8 GB VRAM var. Fiyatları yakınken 6800 almak çok çok daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…