İntel ARC Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YOK 9 Mayıs 2022 #1 İnternette gördüm özellikleri benim hiç yeterli PSU'su kötü olabilir elimde Aero cool un PSU'su var kötü olan PSU ile değiştireceğim diğer özellikleri de gayet iyi sizce alınır mı? PCH X Class APU [PC Hocası] | AMD R3 3200G | 16 GB DDR4 | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
İnternette gördüm özellikleri benim hiç yeterli PSU'su kötü olabilir elimde Aero cool un PSU'su var kötü olan PSU ile değiştireceğim diğer özellikleri de gayet iyi sizce alınır mı? PCH X Class APU [PC Hocası] | AMD R3 3200G | 16 GB DDR4 | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 9 Mayıs 2022 #2 Elinle topladığında daha uyguna geliyor, fazladan neden PSU alasın?
İntel ARC Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YOK 9 Mayıs 2022 #3 do not interfere dedi: Elinle topladığında daha uyguna geliyor, fazladan neden PSU alasın? Genişletmek için tıkla... Elimde zaten PSU var bir de 12 ay taksit ile almayı planlıyorum.
do not interfere dedi: Elinle topladığında daha uyguna geliyor, fazladan neden PSU alasın? Genişletmek için tıkla... Elimde zaten PSU var bir de 12 ay taksit ile almayı planlıyorum.
2 213082 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.628 Makaleler 3 Çözümler 4 9 Mayıs 2022 #4 Daha iyisi toplanır.
I7 12700H Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 280 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek İşlemci Olmak 15 Haziran 2022 #5 İntel ARC dedi: İnternette gördüm özellikleri benim hiç yeterli PSU'su kötü olabilir elimde Aero cool un PSU'su var kötü olan PSU ile değiştireceğim diğer özellikleri de gayet iyi sizce alınır mı? PCH X Class APU [PC Hocası] | AMD R3 3200G | 16 GB DDR4 | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Genişletmek için tıkla... İlla hazır sistem alınacaksa alınabilir ama bence montaj işlerinden anlamıyorsan hiç toplama işine girme.
İntel ARC dedi: İnternette gördüm özellikleri benim hiç yeterli PSU'su kötü olabilir elimde Aero cool un PSU'su var kötü olan PSU ile değiştireceğim diğer özellikleri de gayet iyi sizce alınır mı? PCH X Class APU [PC Hocası] | AMD R3 3200G | 16 GB DDR4 | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com Genişletmek için tıkla... İlla hazır sistem alınacaksa alınabilir ama bence montaj işlerinden anlamıyorsan hiç toplama işine girme.