A alperddf Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 1 22 Kasım 2024 #1 Sistemi bu şekilde özelleştirerek satın aldım. Sıvı soğutma alsam mantıklı olur mu bilemedim. Bir de bu PSU hakkında bilgisi olan var mı? Dosya Ekleri 1732283743462.png 47,1 KB · Görüntüleme: 139
Sistemi bu şekilde özelleştirerek satın aldım. Sıvı soğutma alsam mantıklı olur mu bilemedim. Bir de bu PSU hakkında bilgisi olan var mı?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.004 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #2 Sistem güzel sıvı soğutmaya pek gerek yok o hava soğutucuda yeterli olur.
A alperddf Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 1 22 Kasım 2024 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Sistem güzel sıvı soğutmaya pek gerek yok o hava soğutucuda yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam kafam tek PSU'ya takıldı sıkıntı çıkartır mı acaba?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Sistem güzel sıvı soğutmaya pek gerek yok o hava soğutucuda yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Hocam kafam tek PSU'ya takıldı sıkıntı çıkartır mı acaba?
L0fi Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 410 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #4 Enermax facia bir PSU firması değil, içindeki PSU'nun modeli önemli. Alttaki linklerden kontrol sağlayabilirsiniz. PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies. cultists.network https://linustechtips.com/topic/1477009-psu-tier-list-rev-161a/
Enermax facia bir PSU firması değil, içindeki PSU'nun modeli önemli. Alttaki linklerden kontrol sağlayabilirsiniz. PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies. cultists.network https://linustechtips.com/topic/1477009-psu-tier-list-rev-161a/
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.004 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #5 alperddf dedi: Hocam kafam tek PSU'ya takıldı sıkıntı çıkartır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Enermax çok kötü değil diye biliyorum sıkıntı çıkarmaz.
alperddf dedi: Hocam kafam tek PSU'ya takıldı sıkıntı çıkartır mı acaba? Genişletmek için tıkla... Enermax çok kötü değil diye biliyorum sıkıntı çıkarmaz.
marsiboy Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #6 Güncelleme yapayım arkadaşlar 1 hafta için bozuldu benim psu bilginize belki şanstı bilemiyorum