Pchocası GG3 alınır mı?

teoman.t

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an kullandığım sistemi satıp yeni sistem almayı düşünüyorum. Valorant LoL gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Yeni alacağım sistemle yeni çıkmış hikaye modu oyunları oynamak istiyorum ama şu an ekran kartlı sistem alırsam kendimi aşırı kötü hissederim RTX 2070 Super'li sistemler geçen sene 6000TL'ye 70000TL'ye satılıyordu. Bu APU sistem. Şu anki sistemimden iyi midir? Şu anki sistemimi rahat 3900 3800e zorlasam 4000e satabilirim aslında eğer benim bilgisayar ile GG3 arasında 500TL'lik bir fark yoksa satıp yeni sisteme geçmek istiyorum.

PC modeli ASUS ROG G20aj hazır bilgisayar.
i7 4790.
GTX 960 2 GB.
16 GB 1600MHz laptop RAM.
1TB HDD.

GG3
Ryzen3 4300GE.
16 GB RAM 3200MHz Dual Channel.
B450 Prime MK2.
250GB M.2 SSD.
Vento kasa.
FSP 500+80 Plus PSU.

Tavsiyelerinizi beklerim.

Şu anda değiştirmenize gerek yok. Şu anki sisteminize SSD takıp onu stoklar düzelene kadar kullanmanız en mantıklısı.

Şu anda değiştirmenize gerek yok. Şu anki sisteminize SSD takıp onu stoklar düzelene kadar kullanmanız en mantıklısı.

Kronik sorunu olmayan ya da iyi olan SSD önerir misiniz uyumluluk sorunu olmasın sonra ben anlamıyorum da çok.

Değiştirmenize gerek yok bence. Ancak sistemi almak isterseniz ve piyasa düzelince yeni bir ekran kartı alırım diyorsanız alınabilir.

Şu anki bilgisayarınız gayet iyi, SSD alıp stok sorunları düzelesiye kadar bekleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…