S slowxs Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Merhaba elimde mevcut ASUS Prime B460M-K anakartı var. Ekran kartımı yükselteceğim fakat alacağım ekran kartı PCI 4.0 destekliyor ama benim anakartım PCI 3.0. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Yoksa uyar mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2024
Merhaba elimde mevcut ASUS Prime B460M-K anakartı var. Ekran kartımı yükselteceğim fakat alacağım ekran kartı PCI 4.0 destekliyor ama benim anakartım PCI 3.0. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Yoksa uyar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Temmuz 2024 #2 Uyar, PCI-e portlarında geriye uyumluluk mevcut. Kullanacağınız ekran kartına göre bant genişliğiyle ilgili yetersizlik yaşanabilir tabii.
Uyar, PCI-e portlarında geriye uyumluluk mevcut. Kullanacağınız ekran kartına göre bant genişliğiyle ilgili yetersizlik yaşanabilir tabii.
S slowxs Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 Ellie Williams dedi: Uyar, PCI-e portlarında geriye uyumluluk mevcut. Kullanacağınız ekran kartına göre bant genişliğiyle ilgili yetersizlik yaşanabilir tabii. Genişletmek için tıkla... Kullanacağım ekran kartı RX 6600 uyar mı?
Ellie Williams dedi: Uyar, PCI-e portlarında geriye uyumluluk mevcut. Kullanacağınız ekran kartına göre bant genişliğiyle ilgili yetersizlik yaşanabilir tabii. Genişletmek için tıkla... Kullanacağım ekran kartı RX 6600 uyar mı?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Temmuz 2024 #4 Tabii ki uyar, yukarıda belirttim. O kartla da herhangi bir performans farkı yaşamazsınız.
S slowxs Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #5 Ellie Williams dedi: Tabii ki uyar, yukarıda belirttim. O kartla da herhangi bir performans farkı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
Ellie Williams dedi: Tabii ki uyar, yukarıda belirttim. O kartla da herhangi bir performans farkı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.