K Kocaman29 Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 22 6 Haziran 2020 #1 Merhaba yeni aldığım PC kurdum her şeyi kurdum sadece bu ünlem kaldı, ne yapmalıyım? Dosya Ekleri CC4BFC3E-EFE9-44A6-AC6D-CA0CB333BF80.jpeg 40,9 KB · Görüntüleme: 96 F8975203-C981-48E0-8BDB-6F4E5C034028.jpeg 62,8 KB · Görüntüleme: 75
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 6 Haziran 2020 #2 Kocaman29 dedi: Merhaba yeni aldığım PC kurdum her şeyi kurdum sadece bu ünlem kaldı, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kendisi kurması lazım biraz bekleyin olmadıysa Driver Booster kurun. Artı 0 Eksi
Kocaman29 dedi: Merhaba yeni aldığım PC kurdum her şeyi kurdum sadece bu ünlem kaldı, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kendisi kurması lazım biraz bekleyin olmadıysa Driver Booster kurun.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2020 #3 Merthella dedi: Kendisi kurması lazım biraz bekleyin olmadıysa Driver Booster kurun. Genişletmek için tıkla... Driver Booster önermem, eski ya da hatalı sürücü kurabiliyor. Sağ tıklayıp elle sürücüyü güncellemeli. Artı 0 Eksi
Merthella dedi: Kendisi kurması lazım biraz bekleyin olmadıysa Driver Booster kurun. Genişletmek için tıkla... Driver Booster önermem, eski ya da hatalı sürücü kurabiliyor. Sağ tıklayıp elle sürücüyü güncellemeli.
B Bulut611 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #4 Merthella dedi: Kendisi kurması lazım biraz bekleyin olmadıysa Driver Booster kurun. Genişletmek için tıkla... Bu tarz Driver programları kullanmamak gerek eski sürücüyü kurabilir elle kurmak daha mantıklı. Artı 0 Eksi
Merthella dedi: Kendisi kurması lazım biraz bekleyin olmadıysa Driver Booster kurun. Genişletmek için tıkla... Bu tarz Driver programları kullanmamak gerek eski sürücüyü kurabilir elle kurmak daha mantıklı.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 6 Haziran 2020 #5 Critness dedi: Driver Booster önermem, eski ya da hatalı sürücü kurabiliyor. Sağ tıklayıp elle sürücüyü güncellemeli. Genişletmek için tıkla... Evet oyüzden kendisi kurmuyorsa yap dedim soru işaretli olanlar olmuyor öyle en iyisi Driver Booster ile yap sorna elle tekrar yap. Artı 0 Eksi
Critness dedi: Driver Booster önermem, eski ya da hatalı sürücü kurabiliyor. Sağ tıklayıp elle sürücüyü güncellemeli. Genişletmek için tıkla... Evet oyüzden kendisi kurmuyorsa yap dedim soru işaretli olanlar olmuyor öyle en iyisi Driver Booster ile yap sorna elle tekrar yap.
KS KS K Kocaman29 Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 22 6 Haziran 2020 #6 Sorunu cözdüm teşekkür ama pc boşta 60 larda gezıyor gta 5 actım 70-88 arası bu neden acaba cok yüksek driver sal bi sorun olabilir mi? Artı 0 Eksi
Sorunu cözdüm teşekkür ama pc boşta 60 larda gezıyor gta 5 actım 70-88 arası bu neden acaba cok yüksek driver sal bi sorun olabilir mi?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2020 #7 Merthella dedi: Evet oyüzden kendisi kurmuyorsa yap dedim soru işaretli olanlar olmuyor öyle en iyisi Driver Booster ile yap sorna elle tekrar yap. Genişletmek için tıkla... Bence direk elle yapmalı ki sıkıntı çıkmasın. Artı 0 Eksi
Merthella dedi: Evet oyüzden kendisi kurmuyorsa yap dedim soru işaretli olanlar olmuyor öyle en iyisi Driver Booster ile yap sorna elle tekrar yap. Genişletmek için tıkla... Bence direk elle yapmalı ki sıkıntı çıkmasın.
A alpadzn Centipat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 17 Çözümler 1 6 Haziran 2020 #8 Merhaba , donanım kimliğini kopyalayıp Driver Solution sitesine gidip sürücü arama yap oraya yapıştır. Sonra aşağıdan indir masaüstüne çıkart , sürücü penceresine gelip sürücüyü elle bul ve yükle seçeneğinden masaüstündeki klasörü seçip dener misiniz? Artı 0 Eksi
Merhaba , donanım kimliğini kopyalayıp Driver Solution sitesine gidip sürücü arama yap oraya yapıştır. Sonra aşağıdan indir masaüstüne çıkart , sürücü penceresine gelip sürücüyü elle bul ve yükle seçeneğinden masaüstündeki klasörü seçip dener misiniz?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2020 #9 Kocaman29 dedi: Sorunu cözdüm teşekkür ama pc boşta 60 larda gezıyor gta 5 actım 70-88 arası bu neden acaba cok yüksek driver sal bi sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kart mı CPU mu ? CPU ise termal macununu değiştir, tozunu al. Kart ise tozunu al düşmezse macununu değiştir. Artı 0 Eksi
Kocaman29 dedi: Sorunu cözdüm teşekkür ama pc boşta 60 larda gezıyor gta 5 actım 70-88 arası bu neden acaba cok yüksek driver sal bi sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kart mı CPU mu ? CPU ise termal macununu değiştir, tozunu al. Kart ise tozunu al düşmezse macununu değiştir.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 6 Haziran 2020 #10 Eski konulara göz atsanız keşke... X570-A PRO PCI Aygıtı Sürücüsü PCI aygıtı driverini güncelleyemiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu nedir acaba? Aygıtların donanım kimliklerinin resimleri bu şekilde. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Eski konulara göz atsanız keşke... X570-A PRO PCI Aygıtı Sürücüsü PCI aygıtı driverini güncelleyemiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu nedir acaba? Aygıtların donanım kimliklerinin resimleri bu şekilde. www.technopat.net