"PCI Basit İletişim Denetleyicisi" aygıtı nasıl devre dışı bırakılır?

Daha fazla  
Anakart: MSI H97 Gaming 3
Problem;
Format atma sırasında Windows aygıt yöneticisindeki bileşenleri yüklerken PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatasını alıyordum. Biraz araştırdıktan sonra RAM ve bozuk SSD-HDD'den kaynaklanabileceğini gördüm. RAM değiştim, ardından yeni RAM'ime Memtest, SSD'me ise HD Tune testlerini yaptıktan sonra RAM ve SSD'mde herhangi bir sıkıntı olmadığını gördüm. Hatanın kaynaklanma sebebinin.

1629124333476.png

Bu sürücü olduğunu gördüm. Windows ne zaman bu sürücüyü kurmaya kalksa mavi ekran alıyorum. Bu sürücüyü format sırasında veya sonrasında nasıl devre dışı bırakabilirim?

Anakart: MSI H97 Gaming 3
Problem;
Format atma sırasında Windows aygıt yöneticisindeki bileşenleri yüklerken PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatasını alıyordum. Biraz araştırdıktan sonra RAM ve bozuk SSD-HDD'den kaynaklanabileceğini gördüm. RAM değiştim, ardından yeni RAM'ime Memtest, SSD'me ise HD Tune testlerini yaptıktan sonra RAM ve SSD'mde herhangi bir sıkıntı olmadığını gördüm. Hatanın kaynaklanma sebebinin.

Eki Görüntüle 1139838

Bu sürücü olduğunu gördüm. Windows ne zaman bu sürücüyü kurmaya kalksa mavi ekran alıyorum. Bu sürücüyü format sırasında veya sonrasında nasıl devre dışı bırakabilirim?

Format sırasında devre dışı bırakamazsın. Farklı RAM varsa onu takıp formatı başlatıp denemelisin.

Format sırasında devre dışı bırakamazsın. Farklı RAM varsa onu takıp formatı başlatıp denemelisin.
Merhaba yanıtınız için teşekkürler, farklı bir ram takıp format denedim fakat sonuç aynı gözüküyor.
Chipset sürücüsünü kuracaksın. Sen sürücüyü kurmuyorsun ondan sorun yaşıyorsun.
Sürücüyü kurduğum anda mavi ekran alıyorum içerikte de belirttiğim gibi

Merhaba yanıtınız için teşekkürler, farklı bir ram takıp format denedim fakat sonuç aynı gözüküyor.

Sürücüyü kurduğum anda mavi ekran alıyorum içerikte de belirttiğim gibi
O zaman donanımsal bir anakart sorununuz var.

Evet anakartta problem mevcut, fakat 1150 soket anakart bulmak çok zor ve 2. ellere de güvenemiyorum. O yüzden bu aygıtı formattan sonra nasıl devre dışı bırakabileceğimi öğrenmek istiyorum.
Hocam o en önemli parçalardan biri anakart üzerinde. Ekran kartı ve diğer birçok PCI aygıtlarıyla iletişimi sağlıyor. Tavsiyem deneyerek bir anakart satın almanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı