T TwoQx Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 Bu sorunu nasıl çözebilirim? Donanım kimliğimi nereden öğrenebilirim?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 20 Haziran 2022 #2 Sisteminiz AMD ise rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem Intel ise rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rehber videolari paylastim. Videolari izleyerek surucuyu guncelleyebilirsiniz, kafanizda herhangi bir sorun olusursa konu uzerinde belirtebilirsiniz.
Sisteminiz AMD ise rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem Intel ise rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rehber videolari paylastim. Videolari izleyerek surucuyu guncelleyebilirsiniz, kafanizda herhangi bir sorun olusursa konu uzerinde belirtebilirsiniz.
T TwoQx Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #3 283156 dedi: Sisteminiz AMD ise rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem Intel ise rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rehber videolari paylastim. Videolari izleyerek surucuyu guncelleyebilirsiniz, kafanizda herhangi bir sorun olusursa konu uzerinde belirtebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PCI\VEN_8086&DEV_1C3A&SUBSYS_844D1043&REV_04 Şunu nasıl bulabilirim videodakileri yaptım ama düzelmedi sorun.
283156 dedi: Sisteminiz AMD ise rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem Intel ise rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Rehber videolari paylastim. Videolari izleyerek surucuyu guncelleyebilirsiniz, kafanizda herhangi bir sorun olusursa konu uzerinde belirtebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PCI\VEN_8086&DEV_1C3A&SUBSYS_844D1043&REV_04 Şunu nasıl bulabilirim videodakileri yaptım ama düzelmedi sorun.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.995 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 29 Temmuz 2022 #4 TwoQx dedi: PCI\VEN_8086&DEV_1C3A&SUBSYS_844D1043&REV_04 Genişletmek için tıkla... Intel MEI sürücüsü kurman gerekiyor bunun için. Aşağıdaki linkten indirebilirsin. Intel® Management Engine Consumer Driver for Windows® 10 64-bit for Intel® NUC Installs the Intel® Management Engine (Intel® ME) components for Windows® 10 64-bit for Intel® NUC Products. www.intel.com Sürprizbozan: Kurulum adımları 1- Masaüstünde bir klasör oluştur. 2- İndirdiğin ZIP'in içerisindeki dosyaları masaüstünde oluşturduğun klasöre at. 3- Klasörden SetupME.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlat. 4- Kurulum yönergelerine göre kurulumu tamamla. 5- Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.
TwoQx dedi: PCI\VEN_8086&DEV_1C3A&SUBSYS_844D1043&REV_04 Genişletmek için tıkla... Intel MEI sürücüsü kurman gerekiyor bunun için. Aşağıdaki linkten indirebilirsin. Intel® Management Engine Consumer Driver for Windows® 10 64-bit for Intel® NUC Installs the Intel® Management Engine (Intel® ME) components for Windows® 10 64-bit for Intel® NUC Products. www.intel.com Sürprizbozan: Kurulum adımları 1- Masaüstünde bir klasör oluştur. 2- İndirdiğin ZIP'in içerisindeki dosyaları masaüstünde oluşturduğun klasöre at. 3- Klasörden SetupME.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlat. 4- Kurulum yönergelerine göre kurulumu tamamla. 5- Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.