Hocam yaptım. Hatta hata gibi şeyler var mı diye kontrol ettim. Bir sıkıntı yoktu. Yükleyip deneyebilirsiniz. Hocam bu arada Config'inizi de doğru seçtiğinizden de emin olun.
Hocam yaptım. Hatta hata gibi şeyler var mı diye kontrol ettim. Bir sıkıntı yoktu. Yükleyip deneyebilirsiniz. Hocam bu arada Config'inizi de doğru seçtiğinizden de emin olun.
Hocam ilerleme oldumu yükleme ekranında ? Sanki daha çok ilerledi gibi. Ama tabi modifiye ettim ama belki şundan da olabilir. Haswell bir işlemci kullanıyorsanız Sky Lake config'i kullanamazsınız. Modifiye etseniz de işe yarayacağını sanmam. Yaraması için uzun bir uğraş gerekir. Bundan dolayı da böyle hatalar çıkabilir. O yüzden doğru config'i seçmenizi öneririm. Bir de şunu sormak istiyorum. Ekran Kartı'nız destekleniyor mu ? Çünkü bende de öyle olmuştu. Ekran kartım desteklenmediği için sistem boot etmiyordu.
Hocam ilerleme oldu mu yükleme ekranında? Sanki daha çok ilerledi gibi. Ama tabii modifiye ettim ama belki şundan da olabilir. Haswell bir işlemci kullanıyorsanız sky Lake Config'i kullanamazsınız. Modifiye etseniz de işe yarayacağını sanmam. Yaraması için uzun bir uğraş gerekir. Bundan dolayı da böyle hatalar çıkabilir. O yüzden doğru Config'i seçmenizi öneririm. Bir de şunu sormak istiyorum. Ekran kartı'nız destekleniyor mu? Çünkü bende de öyle olmuştu. Ekran kartım desteklenmediği için sistem boot etmiyordu.
Coffe Lake config'inin çalışmayıp Lake Plus config'inin çalışması ilginçmiş aslında. Hocam biliyorum artık saçma sapan sorular soruyorum kusura bakmayın. Doğru macOS sürümü kullanıyorsunuz değil mi ? Çünkü High Sierra destekleyen bir sistemle Big Sur gibi sürümler denerseniz açılmayabilir.
Coffe Lake Config'inin çalışmayıp Lake Plus Config'inin çalışması ilginçmiş aslında. Hocam biliyorum artık saçma sapan sorular soruyorum kusura bakmayın. Doğru macOS sürümü kullanıyorsunuz değil mi? Çünkü High Sierra destekleyen bir sistemle Big Sur gibi sürümler denerseniz açılmayabilir.
Hocam o zaman doğru demiştir. Pek bir çözüm bulamadım. Ama sanırım mobil işlemcilerde kullanılıyormuş Coffe Lake Plus. Ben pek bir çözüm bulamadım. Ama bazenleri imaj dan da olabiliyor. Ben de en son imaj değiştirmiştim. Ve ondan sonra olmuştu. Tabi o sorun beta kullandığımdan da oluyormuş sanırım.