Çözüldü PCI-E 1.0 ile 3.0 arasında Performans fark var mı ?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sezgin3535

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Yeni bir ekran kartı alacağım. PCI x16 slotu var anakartımda. Anakart üzerinde ekran kartı slotunun yanında PCI E 1 yazıyor. Ve asıl mesele burada R7 250 PCI E 3.0.
Bu bana sorun yaratır mı?

Anakarkıtm AMD N68 VS3 FX. Eğer sorun yaratırsa uygun ekran kartı örneği verebilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekkürler, umarım dediğiniz gibi az bir kayıp olur.

En fazla %5'lik bir performans kaybı olur.

Yani; 100 FPS alacağınıza 95 FPS alırsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Süreyi 7:15'e alırsan Recep Baltaş anlatıyor.

Çok teşekkürler. 8 gb ramin 4 gb si kullanılıyor. O konuda ki yorumum hakkında ne düşünüyorsun? Aynı sorunu bende yaşıyorum ve birazdan bilgisayarcıya gidiceğim. O yüzden.

Bilgisayarını 64 bit yap. Sakın bilgisayarcıya falan götürme. Ekran kartını, işemcini, ramını çalabilirler. Dikkatli olmalısın.

32 bit olma ihtimali yok çünkü 32 bit en fzla 3 gb destekler. Kaldı ki benmki 64 bit zaten ve 3.96 ram kullanıyor. Bu sorunu bir çok kişi yaşıyor. Ancak net bir çözüm yok. ''msconfig''ten yapılmıyor. Sorun bana kalırsa biostaki ''single channel ram'' ayarını değiştirip ''dual channel ram'' yapmakta. Ancak bu yapılmıyor, hatta yapılamıyor bile olabilir.

Pci 1 ama ekran kartı meselesini hallettim zaten. Saolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular. RAM sorununu araştırıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı