Tjtears Hectopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar benim anakartım eski ve PCI-E 2.0 x16 grafik desteği var. Almak istediğim ekran kartı msi gtx750ti ve pcı-e 3.0 bu bana ne gibi sıkıntılar yaratır? Çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2016
Arkadaşlar benim anakartım eski ve PCI-E 2.0 x16 grafik desteği var. Almak istediğim ekran kartı msi gtx750ti ve pcı-e 3.0 bu bana ne gibi sıkıntılar yaratır? Çözümü var mı?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.693 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2016 #2 Sıkıntı yaratmaz, kullanabilirsin.
Tjtears Hectopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2016 #3 Herhangi bi performans düşüşü olmaz mı?
B ByBingöl Hectopat Katılım 17 Nisan 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2016 #4 Olmaz.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 18 Nisan 2016 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda gördüğün gibi en fazla 1-2 FPS fark olur. O da önemsenecek bir şey değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda gördüğün gibi en fazla 1-2 FPS fark olur. O da önemsenecek bir şey değil.
B ByBingöl Hectopat Katılım 17 Nisan 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2016 #6 CJack60 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda gördüğün gibi en fazla 1-2 FPS fark olur. O da önemsenecek bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Beyefendi, birşey değil bir şey.
CJack60 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda gördüğün gibi en fazla 1-2 FPS fark olur. O da önemsenecek bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Beyefendi, birşey değil bir şey.