TheFasTKiller Centipat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Amazon.com.tr Bunu almayı düşünüyorum fakat anakartım PCI-e 2.0 destekliyor. Bir sıkıntı olur mu bunu alsam, çalışmasında bir sıkıntı olur mu?
Amazon.com.tr Bunu almayı düşünüyorum fakat anakartım PCI-e 2.0 destekliyor. Bir sıkıntı olur mu bunu alsam, çalışmasında bir sıkıntı olur mu?
M mydonesse Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 519 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #2 TheFasTKiller dedi: Amazon.com.tr bunu almayı düşünüyorum fakat anakartım PCI-e 2.0 destekliyor. Bir sıkıntı olur mu bunu alsam, çalışmasında bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakart 2.0 ise zaten takmak için slot yoktur anakartın tam modelini yazarsan yardımcı olabiliriz.
TheFasTKiller dedi: Amazon.com.tr bunu almayı düşünüyorum fakat anakartım PCI-e 2.0 destekliyor. Bir sıkıntı olur mu bunu alsam, çalışmasında bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Anakart 2.0 ise zaten takmak için slot yoktur anakartın tam modelini yazarsan yardımcı olabiliriz.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.233 Makaleler 1 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 6 Kasım 2023 #3 En fazla 2000Mb/sn okuma ve yazma hızı alırsınız. .bunun dışında bir sorun olmaz, takabilirsiniz.
TheFasTKiller Centipat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #4 mydonesse dedi: Anakart 2.0 ise zaten takmak için slot yoktur anakartın tam modelini yazarsan yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... msı h310m pro m2plus anakart
mydonesse dedi: Anakart 2.0 ise zaten takmak için slot yoktur anakartın tam modelini yazarsan yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... msı h310m pro m2plus anakart
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.233 Makaleler 1 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 6 Kasım 2023 #5 TheFasTKiller dedi: MSI H310M Pro-M2 Plus anakart. Genişletmek için tıkla... Aynı anakartın Plus olmayan versiyonu vardı bende. PCIe 4.0 SSD taktım ve en fazla desteklediği hızı verdi, yani 2000 Mb/sn okuma ve 2000Mb/sn yazma hızı sundu. Takabilirsiniz yani endişe edecek bir durum yok.
TheFasTKiller dedi: MSI H310M Pro-M2 Plus anakart. Genişletmek için tıkla... Aynı anakartın Plus olmayan versiyonu vardı bende. PCIe 4.0 SSD taktım ve en fazla desteklediği hızı verdi, yani 2000 Mb/sn okuma ve 2000Mb/sn yazma hızı sundu. Takabilirsiniz yani endişe edecek bir durum yok.