PCI-e 3.0 boot etmiyor

n1xa

Centipat
Daha fazla  
RAM
2X Corsair Vengeance 8GB DDR4 2400MHz CL14
SSD veya HDD modeli
M2 nvME PNY CS3030 250GB, HIKVISION 120GB SATA SSD
Ekran kartı
MSI GTX760 Twin FrozrGaming OC GDDR5 2GB 256Bit Nv
Anakart
MSI B365M PRO VDH
İşlemci
İ5 9600K
Merhaba, Windows kurulumu sonrası GPU driver kurmadan önce GPU Z ekran kartımın PCI-e 3.0 desteklediğini belirtiyor fakat kurduktan sonra görüntü alamıyorum BIOS'tan PCI-e gen 2'yi seçince görüntü alabiliyorum fakat 3Ü seçince Windows logosu geldiğinde boot ekranında kalıyor. Uzun süredir çözemedim. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG-20220310-WA0000.jpeg
    422,3 KB · Görüntüleme: 44
Driver yüklememişsin normal değil mi?
Okuduğunu anlıyor musun dostum? Demişim ki driver güncelledikten sonra görüntü alamıyorum ve biostan manuel gen 2 seçeneğini seçince sadece PCI-E 2.0 da çalışıyor

Okuduğunu anlıyor musun dostum? Demişim ki driver güncelledikten sonra görüntü alamıyorum ve BIOS'tan manuel gen 2 seçeneğini seçince sadece PCI-e 2.0 da çalışıyor

İnsan gibi söylemen yeterliydi kanka.

Yazdığın mesajı agresif algılayıp ona şekilde cevap verdim. Sorunumu tamamen yazmışım aylardır uğraşıyorum oraya dediğin şey driver yüklememişsin. Kırdıysam özür dilerim

Yazdığın mesajı agresif algılayıp ona şekilde cevap verdim. Sorunumu tamamen yazmışım aylardır uğraşıyorum oraya dediğin şey driver yüklememişsin. Kırdıysam özür dilerim.

Yani sorun yok hocam, gece modunda kullandığım için bazen kelimeler karışıyor, kartı yeni mi aldın, ne zamandır kullanıyorsun? Bu sorun ne zaman çıktı?

Bugün bütün parçaları ayrı ayrı farklı parçalarla denedim. Hepsi birbiriyle uyumlu çalışıyor anakartım ve işlemcim başka anakartta uyumlu çalışıyor 3.0 moduna geçiyor. Sanırım sorun anakartım ile ekran kartı uyuşmuyor.

Hocam bildiğim ve deneyimlediğim kadarı ile anakartın ekran kartı ile uyuşmaması şu ofis kasalarındaki HP vs anakartlarda oluyor, BIOS ile ilgili bir sorun olabilir.

Evet biostan bende şüphelendim de RTX 2060 taktım anakartıma sorunsuz çalıştı

Bir tık eski driver ile deneyebilirsin, bir ihtimal işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…