PCI-e 3.0 destekli anakarta PCI-e 4.0 ekran kartı takılır mı?

bende sendeki anakartın aynısı vardı yukarıda yazdım iyice oku o anakart tan randuman alamadım ekran kartı değil anakart anladınmı.

bende sendeki anakartın aynısı vardı yukarıda yazdım iyice oku o anakart tan randuman alamadım ekran kartı değil anakart anladınmı.
Anakartla alakası yok, ekran kartıyla alakalı o durum kardeşim. Ben de 3070 ve 3060Ti taktım şu an kullandığım makineye ama 6500XT gibi saçma sapan performans sorunları yaşamadım. Muhtemelen ileride VBIOS ile düzeltirler.

zannetmiyorum bıos falan gelmez gari ekran kartı ile ilgili demişin nedir arızalımı yani ekran kartı?ha birde sende aynı anakart varmıdır da böyle kesin karar?

zannetmiyorum bıos falan gelmez gari ekran kartı ile ilgili demişin nedir arızalımı yani ekran kartı?
Kardeşim ekran kartı arızalı falan değil, sadece VBIOS optimize olarak çıkmadı bence o yüzden de bu kadar performans kaybı yaşatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…