PCI-E 3.0 Ekran Karı PCI-E 2.0 Anakartta Sorun Olur Mu?

Maniac

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat Ailesi

Sorum şu Amd sistem topladım 2000 Tl'yi buldu ve aştı galiba. Zaten parçaları yazscam. Anakartda PCI Express 2.0/3.0 gibi bir özellik varmış. Benim anakartım PCI Express 2.0 ama ekran kartı 3.0 Yazıyor . Bir sorun arz eder mi ?
Sistem hakkında ise ne ekleyip ne çıkartsyım bilgilendirirseniz çok çok iyi olur En çok program ve oyun üzerine kullanacagım.

Sistem ;

Kasa/PSU : AeroCool XPredator X1 Devil Red 750W Oyuncu Kasa GittiGidiyor'da 114395784

Bu kadar arkadaşlar . Sistemin eksilerini veya eksiklerini söylerseniz çok iyi olur . Bu fiyat beni aşar mı? Ve ekran kartını Asus'a degiştireyim mi? Bir fikriniz varsa lütfen söyleyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim şahsi görüşüm SSD fazla olmuş onu çıkartıp başka bir parçayı güçlendirebilirsin.

Teşekkürler degerlendirecegim Peki ya HDD'yi çıkartıp SSD'yi mi taksam? Çünkü çok fazla fark var .

Kasayı RC-K350 ile, RAM'leri 4gb olanıyla değiştir. SDD çıkar. 500-600 TL kalıyor. Bu parayı da ekran kartına yatır. Oh, mis gibi sistem. R9 290 veya GTX 770 alabilirsin.

@cengizhan Bikmiyorum pek emin degilim . @berat bilgi için teşekkürler. Son bir sorum olacak anakart pci express 2.0 ama ekran kartı pci express 3.0 bu sorun çıkartır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…