Selamlar arkadaşlar, şimdi bana 2TB'lık PCI-e 4.0 M.2 SSD lazım. Genellikle oyun oynuyorum ve ara sıra oyun editleri yapıyorum. Şu an 512 GB kullanıyorum ve hiç yetmiyor. Anakartımda 2 slot var, bu yüzden iki SSD'yi birleştirerek yaklaşık 2.5 TB'lık depolama elde etmek istiyorum. Önerdiğiniz SSD modeli var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Selamlar arkadaşlar, şimdi bana 2TB'lık PCI-e 4.0 M.2 SSD lazım. Genellikle oyun oynuyorum ve ara sıra oyun editleri yapıyorum. Şu an 512 GB kullanıyorum ve hiç yetmiyor. Anakartımda 2 slot var, bu yüzden iki SSD'yi birleştirerek yaklaşık 2.5 TB'lık depolama elde etmek istiyorum. Önerdiğiniz SSD modeli var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Okuma-yazma ömrü olarak 2 katından fazlasını vaat ediyor Fury. Ben ebediyete kadar kullanmayacağım için tercih etmedim 350 TL fark vardı aralarında. Ki zaten bu garanti muhabbeti çok önemli değil, mouse click sayısı gibi. 1 milyon tıklama garantisi verdikten sonra 1. tıklamada da bozulabilir onun üstüne bir 10 milyon daha dayanadabilir. M2'lerin ömrü aşırı uzun zaten.