PCI-e 4.0 anakart ve 4.0 ekran kartı ile FPS artışı olur mu?

EnsarT57

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selamlar, başlıkta okuduğunuz gibi anakartım PCI-e 3.0 X16 ekran kartı çıkışına sahip ve işlemci güç girişi 8 pin. Benim ekran kartım PCI-e 4.0, işlemcim ise 8+4 yakın zamanda anakart değiştireceğim. Alacağım anakart PCI-e 4.0 ve işlemci güç girişi 8+4 pin. FPS artışı olur mu olursa ortalama 100FPS alıyorsam kaç FPS olur?

Öncelikle selamlar, başlıkta okuduğunuz gibi anakartım PCI-e 3.0 X16 ekran kartı çıkışına sahip ve işlemci güç girişi 8 pin. Benim ekran kartım PCI-e 4.0, işlemcim ise 8+4 yakın zamanda anakart değiştireceğim. Alacağım anakart PCI-e 4.0 ve işlemci güç girişi 8+4 pin. FPS artışı olur mu olursa ortalama 100FPS alıyorsam kaç FPS olur?

Hocam PCI-e 4.0 ile işlemci güç girişi'nin ne alâkası var?

Hocam PCI-e 4.0 ile işlemeci güç girişi'nin ne alâkası var?

Hocam nasıl ne alaka? Anakart PCI-e 4.0 olursa FPS artışı olmaz mı?
Birbiriyle bağımsız şeylerden FPS artışı beklemen biraz garip değil mi? O zaman herkes 1500 Watt PSU alsın fazla elektrik fazla güç ise.
Hocam o zaman 980 Pro Ssd'yi Pcie 1 Anakarta bağlayalım ne gerek var?

FPS artışı olmaz gecikme azalır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam Hocam bilgilendirme için sağolun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı