SN850X'te DRAM var ama fiyatını asla hak etmiyor.PCI-e 4.0 için 1 TB M.2 SSD önerisi.
Bütçe yok.
Bunu almayı düşünüyorum ama soğutucusu yok. Dram nereden bakabilirim bilmiyorum.
Western Digital WD Black SN850X 1TB Dahili SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Western Digital WD Black SN850X 1TB Dahili SSD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu ürünede baktım ama ısınma sorunundan bahsedenler var.
Ürün
KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen4, 7300MB/s Okuma, 6400MB/s Yazma : Amazon.com.tr
KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen4, 7300MB/s Okuma, 6400MB/s Yazma : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Şu ürüne bakabilirsiniz:@He stole my money o ürün elimde var, 3 yıldır kullanıyordum, geçen gün şöyle bir hata aldım.
Bilgisayarı açmaya çalışırken.
Warning: Please back-up your data and replace your hard disk Drive. A failure may be imminent and cause unpredictable fail.
Boot menüsünden pc açılıyor. Hd Tube ile bad sector taraması yaptım bir sorun çıkmadı ama
CrystalDiskInfo ile baktığımda sağlık durumu kötü %0 yazıyor. Başka bir program olan Hard Disk Sentinel de sağlık durumu da %0 yazıyor. Ürünü garantiye yolladım. Ürünü aldığım sitede garantisi bitti ama bu üründe 5 yıl garanti vardı. Bakalım ne olacak. Başka bir M.2 SSD önerin varsa bakabilirim. Yardımcı olduğun için ayrıca teşekkür ederim.
Kingston düşünmüyorum teşekkürler.Şu ürüne bakabilirsiniz:
990 Pro da Firmware güncellemeleri ile hep düzeldiği söyleniyor sorunların. Yapmışmıydınız?
Neden? KC3000 ve Renegade, 990 Pro gibi Gen 4'ün amiralleri.Kingston düşünmüyorum teşekkürler.
BIOS Update gibi SSD'lerin de güncellemeleri var. Samsung uygulamasını indirip, oradan güncelleme yapabiliyorsunuz. Tüm firmalar sunmakta bu güncellemeleri. MLD gibi bazı bilinmedik ve SSD konusunda iddiası olmayan firmalar sunmuyor sadece.Firmware güncellemeleri hiç duymadım tam olarak nedir. Bende bir araştırayım.
Kingston hakkında biraz önyargılıyım sanırım. Bu model soğutuculu mu?Neden? KC3000 ve Renegade, 990 Pro gibi Gen 4'ün amiralleri.
NV2 veya A400 gibi çöpler yüzünden bu fikriniz varsa olmasın derim.
Biraz araştırdım Samsung Magician'da Update bölümünden SSD firmware güncellemesi yapılabiliyormuş, ürün geldikten sonra ona bir bakayım.BIOS Update gibi SSD'lerin de güncellemeleri var. Samsung uygulamasını indirip, oradan güncelleme yapabiliyorsunuz. Tüm firmalar sunmakta bu güncellemeleri. MLD gibi bazı bilinmedik ve SSD konusunda iddiası olmayan firmalar sunmuyor sadece.
Hayır değil, soğutuculu modeller bariz anlaşılıyor tipinden zaten.Kingston hakkında biraz önyargılıyım sanırım. Bu model soğutuculu mu?
Anakart bloğu kullanmak daha ideal olur. 4TB 990 Pro dışında çoğu soğutuculu model fahiş fiyatlı veya dandik donanıma sahip. F/P oranları yok.Ek olarak müsaitseniz bir soru sormak istiyorum. Anakartım da SSD soğutma blokları var, sizce hazır blokları kullanmak mı yoksa soğutuculu SSD almak mı? İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
SLC önbelleği geniş bir model alırsanız 990 Pro'dan çok daha yüksek bir performans oluşur. Şöyle: SLC önbelleği dolduğu zaman SSD hızlarında dramatik bir düşük olur. 2GB/s altına düşerler genellikle. 990 Pro için bu sınır 110GB civarı, KC3000 için 360GB civarı.Bir de yeni SSD bakarken yazma/okuma hızının 990 pro gibi yakın veya yüksek olmasına dikkat etmiştim ama yok gibi...
Cevaplarınız için teşekkür ederim.SLC önbelleği geniş bir model alırsanız 990 Pro'dan çok daha yüksek bir performans oluşur. Şöyle: SLC önbelleği dolduğu zaman SSD hızlarında dramatik bir düşük olur. 2GB/s altına düşerler genellikle. 990 Pro için bu sınır 110GB civarı, KC3000 için 360GB civarı.
Şu görsel özetler durumu:
Eki Görüntüle 2593903
Her SSD için bu durum var ama hepsinin limiti farklı oluyor.