PCI-e 4.0 SSD için anakart yükseltilmeye değer mi?

WFaith

Kilopat
Selam dostlar. Ben Ryzen 5 5600, 6700XT ekran kartı aldım. Bir de Kingston M.2 7000/6000 okuma hızlı hard disk aldım. Ama anakartım PCI4 desteklemediğinden okuma yazma hızını tam alamıyorum. Bu yüzden anakartı da yükseltsem mi diye düşünüyorum. Şu anda bende olan ASUS Prime-B450M K,

Almayı düşündüklerim

veya sizin önerebileceğiniz varsa. Bütçe 3500 tl diyelim

Son düzenleme:
Öncelikle PCI-e 4.0 sadece SSD için değil, ekran kartı için de bir artış sağlayacaktır tahminim %5 oranında olacaktır mucizeler beklememek lazım ama burada tercih senin şahsi fikrim çok yüksek meblağlar ödeyip geçeceksen önermem.

B550M DS3H almadan önce revizyon numarasını öğrenin, ayrıca bu konuyu incelemenizi öneririm:

Revizyon numarasını nasıl öğreneceğim ki? Resimleri alaveresiye koyuyorlar satıcılar. Satıcıya mesaj ile sormak geliyor aklıma sadece

Revizyon numarasını nasıl öğreneceğim ki? Resimleri alaveresiye koyuyorlar satıcılar. Satıcıya mesaj ile sormak geliyor aklıma sadece
Resimler yanıltabilir, satıcıya sormak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…