PCI-e 5.0 vs PCI-e 4.0

Furakman

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba mATX 2 anakart arasında kaldım.
( MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi DDR5 7200MHz(OC) Micro ATX, ASUS TUF B650M-E wifi DDR5 6400(OC) mATX )

Birisinde PCI-e5.0 X16 ekran kartı slotu desteği var fakat M.2 SSD PCI-e4.0 desteğine sahip.
Diğerindeyse PCI-e5.0 X4 M.2 SSD slotunda destek var fakat ekran kartı PCI-e4.0 desteğine sahip.

Kararsız kaldım, sizce PCI-e5.0 desteğini M.2 SSD için mi yoksa ekran kartı desteği için mi tercih etmeli?

Son düzenleme:
Çok oyun oynayan biriyim çok param varsa ekran kartı özelliği yüksek olanı seçerdim.
SSD zaten ikisi de iyi yeterli.

Bildiğim kadarı ile 5.0 ekran kartı yok çıktığı zamanda zaten bayağı pahalı olacak sen zengin biriysen seçebilirsin değilsen SSD hızlı olanı seçmen daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok oyun oynayan biriyim çok param varsa ekran kartı özelliği yüksek olanı seçerdim.
SSD zaten ikisi de iyi yeterli.

Bildiğim kadarı ile 5.0 ekran kartı yok çıktığı zamanda zaten bayağı pahalı olacak sen zengin biriysen seçebilirsin değilsen SSD hızlı olanı seçmen daha iyi olur.
Knk benimde sorunum var da yardkm eder misin

Cevap için teşekkürler peki sizce hangi anakart daha iyidir MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi DDR5 7200MHz(OC) Micro ATX, vs ASUS TUF B650M-E wifi DDR5 6400(OC) mATX

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı