PCI-E 8pin yerine 6+2pin kullanmak

Kanazuchi

Decapat
Selamlar, Zalman ZM600-LE güç kaynağım var, yarın RX570 ekran kartını almaya gidiyorum, ekran kartında 8 pin ve 6 pin girişi bulunuyor benim ekran kartına taktığım kablolarım 6 pindi fakat birleşik olarak 8 pin yok 2 tane 6 pin ve 2 tane siyah renkli 2 pin var galiba bu 6 pin ve 2 pin i birleştirip takacağım doğru mu düşünüyorum yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Üstteki resimde 8'li yapıp birini takıp diğer 6'lı olanı diğerine mi takıcam yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
O altılı olanlar 6 pin isteyen kartlar için. Ama bazı kartlar 6 pin değil 8 pin ister. İşte burada kablo kalabalığı olmasın diye 2 pinlik bir ek bağlantıya yer verilir. 6 pinlik kablonun ucuna 2 pinlik kabloyu takarak 8 pin şeklinde kullanabilirsiniz. Ben şu an bu şekilde kullanıyorum zaten.

Merhaba 1 hafta önce bende rx 570 aldım 6+2 olarak kullanabilrsin ekran kartının kutusundan çıkan cırt cırtlar ile pin kablolarını birbirine bağlarsın hayırlı olsun .

Teşekkürler, 6'lı pinler birbirine bağlı farklı bir yerden çıkmıyor ikisinide ekran kartına bağlarsam bir sıkıntı olmaz değil mi ? aynı şey galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…