PCI-E 8pin yerine 6+2pin kullanmak

Kanazuchi

Decapat
Selamlar, Zalman ZM600-LE güç kaynağım var, yarın RX570 ekran kartını almaya gidiyorum, ekran kartında 8 pin ve 6 pin girişi bulunuyor benim ekran kartına taktığım kablolarım 6 pindi fakat birleşik olarak 8 pin yok 2 tane 6 pin ve 2 tane siyah renkli 2 pin var galiba bu 6 pin ve 2 pin i birleştirip takacağım doğru mu düşünüyorum yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
383280

Üstteki resimde 8'li yapıp birini takıp diğer 6'lı olanı diğerine mi takıcam yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
O altılı olanlar 6 pin isteyen kartlar için. Ama bazı kartlar 6 pin değil 8 pin ister. İşte burada kablo kalabalığı olmasın diye 2 pinlik bir ek bağlantıya yer verilir. 6 pinlik kablonun ucuna 2 pinlik kabloyu takarak 8 pin şeklinde kullanabilirsiniz. Ben şu an bu şekilde kullanıyorum zaten.

Merhaba 1 hafta önce bende rx 570 aldım 6+2 olarak kullanabilrsin ekran kartının kutusundan çıkan cırt cırtlar ile pin kablolarını birbirine bağlarsın hayırlı olsun :) .

Teşekkürler, 6'lı pinler birbirine bağlı farklı bir yerden çıkmıyor ikisinide ekran kartına bağlarsam bir sıkıntı olmaz değil mi ? aynı şey galiba.
[/QUOTE Bir sıkıntı olmaz 6 pin in tekini 2 pin ile takarsın diğerini tek 6 pine takarsın sonrasında bilgisayarını açabilirsin dostum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı