PCI-e bağlantılı Wi-Fi adaptör önerisi

Bütçe
2000

Semih emre0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce USB bağlantılı Wi-Fi adaptör aldım fiyatı 1000 TL civarındaydı. İlk zamanlarda problem yoktu son birkaç gündür inanılmaz ping drobu yiyorum. Kablo ile bağlanma ihtimalim yok o yüzden en iyi çözümün PCI-e ile bağlanmak olduğunu düşündüm. Bu konudan çok sıkıldığım için bir daha üzmeyecek 2,3 bin civarında adaptör arıyorum. Sizce hangi ürünü almalıyım? Bildiğiniz fiyat performans ürünü varsa onu da tercih edebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, 1 ay önce USB bağlantılı Wi-Fi adaptör aldım fiyatı 1000 TL civarındaydı. İlk zamanlarda problem yoktu son birkaç gündür inanılmaz ping drobu yiyorum. Kablo ile bağlanma ihtimalim yok o yüzden en iyi çözümün PCI-e ile bağlanmak olduğunu düşündüm. Bu konudan çok sıkıldığım için bir daha üzmeyecek 2,3 bin civarında adaptör arıyorum. Sizce hangi ürünü almalıyım? Bildiğiniz fiyat performans ürünü varsa onu da tercih edebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
[TP-Link Archer TX55E, AX3000 Mbps, İki Anten, Özel Soğutucu, 1024-QAM, Ultra Düşük Gecikme, Intel Wi-Fi 6 Yonga Seti, Windows 10/11'i Destekler, İkisi Bir Arada Wi-Fi 6&Bluetooth 5.2 PCIe Ağ Kartı https://amzn.eu/d/fiUH5q2

Kablo çekmek yerine kablosuz ile aldığınız hız iyiyse Tplink'in prize takılan kablosuz sinyalini yükselten ve ethernet çıkışı olan bir cihaz alabilirsiniz. Kendim TPLink'in RE230 modelini kullanıyorum, tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı