PCI-e güç kablosu pin sayısı yetersiz

MerihG

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Ekran kartım INNO3D 4080. dönüştürücüye 3 tane 8 pinlik takmam gerekiyor. Ancak güç kaynağımdan gelen 2 adet PCI-e kablolarının pinleri şu şekilde; (6+2)+(6) bu yüzden 2 tane 8'lik takabiliyorum. Diğer girişe 6'lık taksam veya hiç takmasam sorun olur mu? Başka bir çözüm yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım INNO3D 4080. dönüştürücüye 3 tane 8 pinlik takmam gerekiyor. Ancak güç kaynağımdan gelen 2 adet PCI-e kablolarının pinleri şu şekilde; (6+2)+(6) bu yüzden 2 tane 8'lik takabiliyorum. Diğer girişe 6'lık taksam veya hiç takmasam sorun olur mu? Başka bir çözüm yolu var mı?

PSU markası ne?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-23-00-21-10-617_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2023-06-23-00-21-10-617_com.google.android.apps.docs.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 67

750 Watt makinenin 220 wattlık ekran kartına yetmemesi saçmalık olur. Geriye kalan 500 watt ı ne çekecek fanlarla diskler mi?
Kabloların tam değil mi?

Hocam PSU kasanın içinde geliyordu İtopya'dan almadan önce baktım normalde (6+2)+(6+2) gözüküyor PCI-e kablosu ama bana gelen (6+2)+(6) şeklinde PCI-e kablolarına sahip. Bu yüzden 4080'in dönüştürücü kablolarından birisi boş kalıyor. 6 pin olanı taksam problem yaşar mıyım? Nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim?

Yardımcı olabilir.

PSU 225 watt üstü ekran kartı desteklemiyor olabilir tam emin değilim.
Teşekkürler. Bakmıştım almadan önce öyle bi durum olmadığına eminim. Ancak fspnin sitesinde yazdığı kablo şekline sahip değil güç kaynağı o yüzden iade etmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı