Ekran kartım INNO3D 4080. dönüştürücüye 3 tane 8 pinlik takmam gerekiyor. Ancak güç kaynağımdan gelen 2 adet PCI-e kablolarının pinleri şu şekilde; (6+2)+(6) bu yüzden 2 tane 8'lik takabiliyorum. Diğer girişe 6'lık taksam veya hiç takmasam sorun olur mu? Başka bir çözüm yolu var mı?
Ekran kartım INNO3D 4080. dönüştürücüye 3 tane 8 pinlik takmam gerekiyor. Ancak güç kaynağımdan gelen 2 adet PCI-e kablolarının pinleri şu şekilde; (6+2)+(6) bu yüzden 2 tane 8'lik takabiliyorum. Diğer girişe 6'lık taksam veya hiç takmasam sorun olur mu? Başka bir çözüm yolu var mı?
Hocam PSU kasanın içinde geliyordu İtopya'dan almadan önce baktım normalde (6+2)+(6+2) gözüküyor PCI-e kablosu ama bana gelen (6+2)+(6) şeklinde PCI-e kablolarına sahip. Bu yüzden 4080'in dönüştürücü kablolarından birisi boş kalıyor. 6 pin olanı taksam problem yaşar mıyım? Nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim?
Teşekkürler. Bakmıştım almadan önce öyle bi durum olmadığına eminim. Ancak fspnin sitesinde yazdığı kablo şekline sahip değil güç kaynağı o yüzden iade etmeyi düşünüyorum.