VUHD Centipat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #1 Power'dan anakarta gelen kablodan, 2 ana kablo gelmesini istemiştim. Resimdeki gibi, yani 1 PCI-e kablosu ve onun uzatması şeklinde yapmış İtopya. Ekran kartına verdiği güçte sorun olur mu?
Power'dan anakarta gelen kablodan, 2 ana kablo gelmesini istemiştim. Resimdeki gibi, yani 1 PCI-e kablosu ve onun uzatması şeklinde yapmış İtopya. Ekran kartına verdiği güçte sorun olur mu?
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.781 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 5 Ocak 2023 #2 Bu çıkan kablo PSU modeline bağlı değil mi? İtopya'nın yapabileceği bir şey yok. PSU modeli nedir?
VUHD Centipat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #3 the Prodigy dedi: Bu çıkan kablo PSU modeline bağlı değil mi? İtopya'nın yapabileceği bir şey yok. PSU modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
the Prodigy dedi: Bu çıkan kablo PSU modeline bağlı değil mi? İtopya'nın yapabileceği bir şey yok. PSU modeli nedir? Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.781 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 5 Ocak 2023 #4 VUHD dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bendeki PSU farklı fakat bende de bu şekilde, 6+2 ve birbirine bağlantılı olmaları normal. Herhangi bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
VUHD dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bendeki PSU farklı fakat bende de bu şekilde, 6+2 ve birbirine bağlantılı olmaları normal. Herhangi bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
VUHD Centipat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #5 the Prodigy dedi: Bendeki PSU farklı fakat bende de bu şekilde, 6+2 ve birbirine bağlantılı olmaları normal. Herhangi bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
the Prodigy dedi: Bendeki PSU farklı fakat bende de bu şekilde, 6+2 ve birbirine bağlantılı olmaları normal. Herhangi bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler