PCI-e slot kapağı nereden bulunur?

Merhaba, kasamın vidayla çıkarılan PCI-e expansion slot kapağı yok ileri geri yapınca kırılan ve kırdıktan sonra geri takılamayan kapaklardan var. Kasam Thermaltake V200 ve yanlışlıkla ekran kartı için 2 slot açacağıma 3 slot açtım şimdi kötü gözüküyor. 3. slot boşu boşuna açık ondan bu kapakların vidali halinden satın almak istedim ama Türkiye'de yok linki bu: https://www.amazon.com/Black-Cover-...keywords=pci+slot+cover&qid=1596470466&sr=8-3 bilen varsa bunun Türkiye'de satılanını varsa bulabilir mi ayrıca bu parça her kasa için aynı mıdır?

Hocam yanında göndermeleri lazım ondan ben Dark Guardian almıştım yanında yedek olarak 2 adet yedek göndermişlerdi.

Linkteki ürün standart, yani her kasaya uyar.
Benimde 2 tane hariç tüm slotlar açık, 2 tane vidalı var bende 2 kasayada takmıştım ikisine de uymuştu.
Birde yurtdışında 7 dolar olan ürünü türkiyede en az %25 30 fazla karla sattıları için kesinlikle bulsanız bile amazondan almanızı tavsiye ederim.

7 dolar da üstünde bir de 11 dolar import and shipping fees hazıyor kargoyla falan 18 dolar oluyor demek

7 dolar da üstünde bir de 11 dolar import and shipping fees hazıyor kargoyla falan 18 dolar oluyor demek
Başka birşey alırsanız yanında ekleyin tek almak pek akıl karı değil 11 dolar kargo parasıyla.
Türkiyede bulamadım bulsanızda hiç ucuz olucağını sanmıyorum 2 dolarlık fanı bile 35 40 tlye sattıklarını düşünürsek.
Letgoya sahibindene göz atın belki oralarda denk getirirsiniz. Ben bu tür şeyleri hep letgoda veya sahibindende ararım.

Letgo da yok mecburen Aliexpressten soyleyip 2 ay kargo bekleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…