C CrossTR Megapat Katılım 23 Eylül 2010 Mesajlar 52 9 Haziran 2025 #1 ASUS B450M-A anakartım var. Sadece tek NVMe var ve SATA SSD ile NVMe SSD'lerin fiyatı neredeyse aynı. Bu anakarta adaptör ile NVMe SSD takabilir miyim? Herhangi bir sorun çıkar mı? Çıkmazsa önerdiğiniz bir adaptör var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
ASUS B450M-A anakartım var. Sadece tek NVMe var ve SATA SSD ile NVMe SSD'lerin fiyatı neredeyse aynı. Bu anakarta adaptör ile NVMe SSD takabilir miyim? Herhangi bir sorun çıkar mı? Çıkmazsa önerdiğiniz bir adaptör var mı?
R rainboy Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 Ben adaptör kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ama PCIe x1 slotuna takarsan hız kısıtlaması oluyor.
Ben adaptör kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ama PCIe x1 slotuna takarsan hız kısıtlaması oluyor.
C CrossTR Megapat Katılım 23 Eylül 2010 Mesajlar 52 9 Haziran 2025 #3 rainboy dedi: Ben adaptör kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ama PCIe x1 slotuna takarsan hız kısıtlaması oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet oraya takacağım pcie 2.0 destekliyor sanırım da herhalde satadan daha hızlı çalışır. Pcie dan geçtiği için gpuyu etkiler mi yoksa diğer m2yi etkiler mi bilmediğim için alamadım
rainboy dedi: Ben adaptör kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ama PCIe x1 slotuna takarsan hız kısıtlaması oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet oraya takacağım pcie 2.0 destekliyor sanırım da herhalde satadan daha hızlı çalışır. Pcie dan geçtiği için gpuyu etkiler mi yoksa diğer m2yi etkiler mi bilmediğim için alamadım
R rainboy Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 253 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #4 CrossTR dedi: Evet oraya takacağım PCI-e 2.0 destekliyor sanırım da herhalde SATA'dan daha hızlı çalışır. PCI-e'dan geçtiği için GPU'yu etkiler mi yoksa diğer M.2'yi etkiler mi bilmediğim için alamadım. Genişletmek için tıkla... GPU etkilemiyor ama M.2'nin hızı düşüyor YouTube'da videoları vardır bir göz at istersen.
CrossTR dedi: Evet oraya takacağım PCI-e 2.0 destekliyor sanırım da herhalde SATA'dan daha hızlı çalışır. PCI-e'dan geçtiği için GPU'yu etkiler mi yoksa diğer M.2'yi etkiler mi bilmediğim için alamadım. Genişletmek için tıkla... GPU etkilemiyor ama M.2'nin hızı düşüyor YouTube'da videoları vardır bir göz at istersen.
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.698 Çözümler 10 9 Haziran 2025 #5 Büyük ihtiamalle saraya yakın bir hız alacaksınız.
C CrossTR Megapat Katılım 23 Eylül 2010 Mesajlar 52 9 Haziran 2025 #6 DirtyBlue dedi: Büyük ihtiamalle saraya yakın bir hız alacaksınız.Eki Görüntüle 2508147 Genişletmek için tıkla... O zaman çok gereksiz bir yol oluyor
DirtyBlue dedi: Büyük ihtiamalle saraya yakın bir hız alacaksınız.Eki Görüntüle 2508147 Genişletmek için tıkla... O zaman çok gereksiz bir yol oluyor