PCI-e Wi-Fi adaptör önerisi

kmsk38

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. MSI B550M-A Pro anakartım var. Yeni eve taşınacağım ama yatak odasında internet modem girişi yok. Sizce duvar içinden kablolu bağlantı taşımalı mıyım? Yoksa önerebileceğiniz kablolu gibi bağlantı sorunu olmayan hızlı PCI-e Wi-Fi adaptörü öneriniz var mıdır? Bütçem 1.5-2 K'ya kadar çıkarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo çekmek daha mantıklı. Halı altından geçireceksen Ugreen Cat6 Flat kablo al. Flat olanı çok güzel sağlam.

180 TL'ye aldığınız kablo 2K'lık adaptörden daha iyi performans verir imkanınız varsa kablo en iyisidir.

TL-WA855RE V5 linkteki gibi bir wifi extender alıp kablo ile bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.

TL-WA855RE V5 linkteki gibi bir wifi extender alıp kablo ile bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.
Bu nedir hocam tam olarak ? Bağlantı kopması yaşanır mı ?

Ya bazı pcıe adaptörlere neredeyse kablolu gibi performans veriyor yazmışlar o yüzden sormak istedim

Bu nedir hocam tam olarak ? Bağlantı kopması yaşanır mı ?
Hayır yaşanmaz. Evdeki modemin çekmediği yerlerde modemin çekmesini sağlayan bir çoğaltıcı gibi düşünebilirsin. Çekim mesafesini arttırıyor modemin. Direkt wifi kullanımlı modelleri de var. Benim attığım wifi + kablo iki şekilde de kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…